Videó: a Napoli Real-nevelése a gólvonalról rúgta ki a stadionból

Vágólapra másolva!
2014.10.30. 11:49
José María Callejón tényleg kihagyta a kihagyhatatlant az Atalanta–Napoli olasz bajnoki mérkőzés utolsó perceiben.

A Napoli szerda este az Atalanta otthonában játszott 1–1-es döntetlent, és Gonzalo Higuaín a 86. percben egyenlített a vendégek részéről. Az argentin csatár a hosszabbításban a győzelmet is „összehozhatta” volna, de büntetőt hibázott, a legnagyobb kihagyott helyzet azonban spanyol kollégájához fűződik, akivel közösen tették át székhelyüket a spanyol fővárosból a Dél-Olaszországba. A Napoli szerda este az Atalanta otthonában játszott 1–1-es döntetlent, és Gonzalo Higuaín a 86. percben egyenlített a vendégek részéről. Az argentin csatár a hosszabbításban a győzelmet is „összehozhatta” volna, de büntetőt hibázott, a legnagyobb kihagyott helyzet azonban spanyol kollégájához fűződik, akivel közösen tették át székhelyüket a spanyol fővárosból a Dél-Olaszországba.

A Real Madridtól 2013 nyarán igazolt Callejón egyébként remek szezont fut, kilenc bajnokin hét gólnál és egy gólpassznál jár, egyértelműen a nápolyiak húzóembere, de ezt szerda este nem igazán bizonyította.

Egy bal oldalról érkező lapos beadás után a gólvonal közvetlen közeléből ajándékozta meg a kapu mögötti szektor hátsó soraiban ülőket egy alig használt futball-labdával. Tette mindezt egygólos Atalanta-vezetésnél, tíz perccel a mérkőzés vége előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik