Serie A: nem kér a Napoliból a nigériai tehetség

Vágólapra másolva!
2020.07.07. 16:07
null
Victor Osimhen nem lesz a Napoli játékosa (Fotó: AFP)
Olasz sajtóértesülések szerint nem lesz a Serie A-ban szereplő Napoli játékosa Victor Osimhen, a Lille labdarúgója.

 

A 21 esztendős tehetség a hírek szerint személyesen is ellátogatott a nápolyiak edzőközpontjába, ezt követően pedig Gennaro Gattuso vezetőedző otthonában járt, majd Aurelio De Laurentiis tulajdonoshoz is elment.

Victor Osimhen a megbeszélések után gondolkodási időt kért a Napolitól, most pedig a Football Italia a saját forrásaira hivatkozva arról számolt be, hogy a nigériai válogatott támadó úgy döntött, nem szerződik a Napolihoz, ugyanis szívesebben folytatná a pályafutását az angol élvonalban (Premier League).

A játékos elhatározásában a hírek szerint az játszotta a főszerepet, hogy a Lille és Osimhen ügynöke a futballista tudta nélkül már előre kidolgozta a transzfer pontos részleteit, ami miatt a támadó úgy érzi, hogy a háta mögött akarják eladni. A Football Italia hozzáteszi, hogy Osimhen az Arsenal vagy a Manchester United megkeresésére vár, ugyanis állítólag mindkét klub figyeli őt.

A csatár nagyszerű idényt tudhat maga mögött, a Lille színeiben ebben a kiírásban 38 összecsapáson 18-szor volt eredményes, emellett kiosztott hat gólpasszt is. Értékét a transfermarkt.de piaci portál 27 millió euróra becsüli – a Napoli a hírek szerint akár 50 millió euró kifizetésére is hajlandó lett volna a tehetségért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik