Serie A: Kulcsár a Leccénél folytatja - olasz sajtóértesülés

Vágólapra másolva!
2010.12.28. 11:34
Két magyar játékost is szóba hoztak a napokban az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Leccével. Kulcsár Kornélt állítólag már meg is szerezte a déli klub, amely továbbra sem mondott le Rudolf Gergely kölcsönvételéről.

A tuttomercatoweb.com hírül adta, hogy a Lecce lényegében megszerezte Kulcsár Kornélt a Kaposvári Rákóczitól. Az 1991-es születésű középpályás – aki az U19-es, majd az U21-es válogatottban is bemutatkozott már – egyelőre az olasz klub primavera csapatában kaphat szerepet.

A Lecce már a nyáron is szerette volna szerződtetni Rudolf Gergelyt, akit most ismét megpróbál becserkészni. A támadó kölcsönvételére az itasportpress.it szerint akkor lehet esélyük a délieknek, ha a Genoa a télen meg tudja erősíteni a csatársorát.

Illés János, a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatának ügyvezető igazgatója délután a rakoczifc.hu-nak megerősítette azt a hírt, hogy Kulcsár Kornél iránt a Lecce érdeklődik, de azt cáfolta, hogy közel állnának a felek a megállapodáshoz és az átigazoláshoz.

„Annyi valóban igaz, hogy az olasz egyesület érdeklődik fiatal játékosunk iránt és azt szeretnék, hogy januárban utazzon ki pár napra tesztelésre, illetve orvosi vizsgálatra. Egyelőre tehát itt tart a dolog" – mondta Illés.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik