Serie A: ha Higuaínnak fájni fog, olcsóbb lesz a pizza Nápolyban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.01. 16:40
Új szintre emelkedett a Napolitól a rivális Juventushoz szerződő Gonzalo Higuaínt övező ellenszenv Nápolyban.

Mint ismert, a Juventus 90 millió eurót fizetett a 28 éves argentin csatárért, akinek távozása nagy port kavart a dél-olasz városban. Miközben új gólvágót próbál igazolni a Napoli, a szurkolók és városlakók egy része még „törleszt” a klubot elhagyó csatár felé.

Egy sportújságíró, Mina Rzouki osztotta meg a Twitteren, hogy a nápolyi Show pizzéria különleges ajánlatot tartogat arra a napra, amikor Gonzalo Higuaín először megsérül a Juventus játékosaként. Ha megtörténik, a vendégek egy euróért (nagyjából 20-25 százalékos áron) ehetnek egy Margherita pizzát. a Juventus 90 millió eurót fizetett a 28 éves argentin csatárért, akinek távozása nagy port kavart a dél-olasz városban. Miközben új gólvágót próbál igazolni a Napoli, a szurkolók és városlakók egy része még „törleszt” a klubot elhagyó csatár felé.

Egy sportújságíró, Mina Rzouki osztotta meg a Twitteren, hogy a nápolyi Show pizzéria különleges ajánlatot tartogat arra a napra, amikor Gonzalo Higuaín először megsérül a Juventus játékosaként. Ha megtörténik, a vendégek egy euróért (nagyjából 20-25 százalékos áron) ehetnek egy Margherita pizzát.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik