CS. M. 2019.11.14 14:16

Serie A: Giroud igent mondott az olasz klubnak – sajtóhír

Olivier Giroud régóta elégedetlen játékperceivel a Chelsea-nél, ráadásul Frank Lampard nem számol vele hosszú távon, így télen minden bizonnyal távozik. A La Gazzetta dello Sport információi szerint már meg is állapodott a Serie A trónkövetelőjével.

Giroud szeretne jövő nyáron is a francia keret tagja lenni (Fotó: AFP)

 

Hiába kapja sorra a meghívókat, sőt, a kezdőperceket Olivier Giroud a francia válogatottban Didier Deschamps szövetségi kapitánytól, klubcsapatában mellőzik. Korábban a franciák mestere meg is jegyezte egy sajtótájékoztatón Frank Lampardnak, a Chelsea menedzserének, hogy örülne, ha csatára több lehetőséghez jutna.

A 33 éves világbajnok csatár természetesen nem szeretne kimaradni a franciák keretéből a 2020-as Európa-bajnokságon, így mindenképp több játékpercre vágyik, csakhogy a Chelsea-nél jelenleg egyértelműen harmadik opcióként számolnak vele Tammy Abraham és Michy Batshuayi mögött. Így jön képbe a távozás.

A La Gazzetta dello Sport szerint már a francia támadó új csapata is megvan, amely nem más, mint az Inter. Bár a „nerazzurrinál” jelenleg Romelu Lukaku és Lautaro Martínez is remek formában van, Antonio Conte vezetőedző szeretne egy harmadik minőségi csatárt, Giroud-t pedig már jól ismeri. Olasz sajtóértesülések szerint hamarosan a patinás olasz klub és a Chelsea között is végleges megállapodás születhet, a francia csatár ára pedig nagyjából 7-8 millió euró körül lehet majd.

Giroud eddig 44 alkalommal öltötte magára a londoniak mezét a Premier League-ben, és összesen 5 gólt szerzett. A játék egyedül az Európa-ligában ment neki a Chelsea labdarúgójaként, a legutóbbi El-idényben 11 gólt szerzett, amivel ő lett a sorozat gólkirálya.

2020.03.26 21:53:51

Olasz labdarúgás I. SZ.

Százöt évvel ezelőtt az olaszok hadüzenete fosztotta meg a klubot a bajnoki cím lehetőségétől.

2020.03.08 20:17:51

Olasz labdarúgás T. I.

A torinói együttes a második félidőben taktikailag fölébe nőtt milánói riválisának a koronavírus miatt zárt kapussá tett rangadón.

2020.02.21 09:44:31

Olasz labdarúgás B. O. L.

Aligha panaszkodhat Georgina Rodríguez arra, hogy ne halmozná el mindenféle értéktárggyal CR.

2020.02.17 11:28:11

Olasz labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Egy veterán bosnyák, egy tízmilliós középhátvéd és egy légiósként megbukott csatár álomtörténete – Simone Inzaghi rendezésében.

2020.02.16 19:42:53

Olasz labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Helyet cserélt egymással a tabellán a két csapat a remek meccs után.