Serie A: félbeszakadhat a mai Napoli-Cagliari, ha…

Vágólapra másolva!
2014.05.06. 17:01
A helyi rendőrfőkapitány figyelmeztette az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napolit, hogy a ma esti, Cagliari elleni összecsapása félbe szakadhat, ha a szurkolók erőszakosan nyilvánulnak meg.

A találkozó felvezetése során olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy a nápolyi szurkolók egy olyan pólót terveznek viselni, amely azt az Antonino Spezialét támogatja, akit rendőrgyilkosságért ítéltek el 2007-ben.

Most a rendőrség kiadott egy közleményt, arra figyelmeztetve az ultrákat, hogy a mérkőzés félbe lesz szakítva, ha nem viselkednek megfelelően.

„A Napoli és a Cagliari közötti, a San Paolóban megrendezett mérkőzéssel kapcsolatban a rendőr-főkapitányság figyelmezteti a Napoli szurkolóit, hogy korrekt és tiszteletteljes magatartást tanúsítsanak – indít a közlemény. – A rendőr-főkapitányság egyértelművé teszi, hogy bármiféle sértő drapéria, tábla, transzparens, póló vagy egyéb nyomtatott termék, vagy erőszakot szító esemény a mérkőzés el nem kezdését, vagy felfüggesztését eredményezi.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik