Serie A: eldőlt, mikor pótolják be a Juventus–Inter rangadót

H. D./MTIH. D./MTI
Vágólapra másolva!
2020.03.05. 18:30
null
Vasárnap pótolják a Juventus–Inter rangadót (Fotó: juventus.com)
Kijelölték az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójából, a koronavírus okozta járvány miatt elhalasztott hat mérkőzés, közte a Juventus–Inter rangadó új időpontját.

 

A Serie A vezetőinek döntése értelmében a múlt hétvégéről elhalasztott hat meccs közül ötöt március 8-án, vasárnap, egyet pedig 9-én, hétfőn rendeznek meg.

Az eredetileg a mostani hétvégére tervezett 27. forduló meccseit valószínűleg május 13-án játsszák le.

Az olasz kormány szerdán bejelentette, április 3-ig minden sporteseményt nézők nélkül rendeznek meg Olaszországon belül. Mint ismert, Olaszország a koronavírus-járvány európai gócpontja, ezzel az óvintézkedéssel az olasz kormány a vírus továbbterjedését szeretné megakadályozni.

A kormány döntésének értelmében a labdarúgómeccsekre további óvintézkedéseket léptettek érvénybe. A játékosok nem ihatnak más palackjából, nem foghatnak kezet, eldobható törlőkendőt kell használniuk a vízcsapok megnyitásához és elzárásához, és kerülniük kell az aláírásokat és közös fényképeket kérő szurkolókat. A televíziós interjúk előtt a mikrofonokat minden esetben fertőtlenítik. A játékosokat arra is felszólították, hogy kerüljék a nyilvános helyeket, például az éttermeket.

A 26. FORDULÓBÓL ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉSEK ÚJ IDŐPONTJA
Március 8., vasárnap

12.30: Parma–SPAL
15.00: Milan–Genoa
15.00: Sampdoria–Verona
18.00: Udinese–Fiorentina
20.45: Juventus–Inter
Március 9., hétfő
18.30: Sassuolo–Brescia

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik