Serie A: Chiellini odaszúrt Balotellinek, aki persze egyből válaszolt is

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.05.09. 18:55
null
Balotelli és Chiellini egy idei bajnokin, amikor még nem volt közöttük feszültség (Fotó: AFP)
Éles kritikával illette Giorgio Chiellini korábbi válogatottbeli csapattársát, Mario Balotellit, aki nem sokat tétovázott, egyből válaszolt is a Juventus hátvédjének.

 

Giorgio Chiellini 100-szoros olasz válogatott középhátvéd a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában tálalt ki korábbi válogatottbeli csapattársáról, Mario Balotelliről, aki szerinte a 2013-as Konföderációs Kupán nem viselkedett megfelelően.

„Mario nagyon negatív ember, aki egy cseppnyi tiszteletet sem mutatott a csapat iránt a 2013-as Konföderációs Kupán. Semmiben sem segített minket. A viselkedésével arra késztetett, hogy megpofozzam” – mondta Chiellini.

Mario Balotelli nem az az ember, aki véka alá rejtené a véleményét, így hamarosan meg is érkezett Chiellini kritikájára a válasza.

„Nekem legalább van bátorságom ahhoz, hogy a dolgokat szemtől szembe mondjam ki. Ki tudja, mit fogsz mondani a későbbiekben a jelenlegi csapattársaidról, furcsa kapitány vagy te. Ha ez a viselkedés bajnokhoz méltó, akkor én inkább nem leszek az. Sohasem voltam tiszteletlen az olasz válogatott mezzel szemben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik