Serie A: Allegri barátnője két éve még a Juvét szidta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.17. 15:10
null
Allegri és barátnője, Gloria Patrizi
Érdekes körülményre hívták fel a figyelmet az olasz sajtóban: a Juventus élére frissen kinevezett Massimiliano Allegri barátnője, a korábbi Playboy-modell Gloria Patrizi két éve még a „zebrákat" szidta előszeretettel a közösségi médiában.

 

Emlékezetes eset volt az AC Milan és a Juventus két évvel ezelőtti bajnoki versenyfutása során a 2012 februárjában lejátszott meccs, amikor Sully Muntari „fantomgólt" szerzett, amit Paolo Silvio Mazzoleni játékvezető nem adott meg, s a találkozó végül 1–1-es eredménnyel zárult.

„A Juventus Olaszország szégyene. A meccs embere: Mazzoleni. Ha egy szivart és egy kalapot adnának Conténak, olyan lenne, mint Al Pacino... Egyszerűen nevetséges"" – írta többek között a Twitteren 2012-ben Patrizi kisasszony, a Corriere dello Sport pedig a meglepő torinói edzőváltás kapcsán nem volt rest visszamenni a múltba. Mindenesetre érdekes a helyzet, a korábbi Playboy-modell ugyanis követi tréner párját Torinóba.

Allegri egyébként gyakran került a bulvárlapok címlapjára viharos szerelmi ügyeivel. 1992-ben az esküvő napján hagyta ott akkori kedvesét, majd négy év után vált el légikisasszonyként dolgozó feleségétől, míg 2011-ben nyolc esztendő után hagyta ott várandós barátnőjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik