Serie A: Adriano fogadkozik - megváltozott, visszatérne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.30. 22:28
null
Adriano korábban brazil válogatott volt. Majd elhízott, 2012 óta pedig klubja sincs. Most visszatérne (Fotó: Reuters)
A korábbi Internazionale-játékos és brazil válogatott labdarúgó, Adriano Leite Ribeiro visszatérne a labdarúgás élvonalába, azon belül is Olaszországba.

A 32 éves játékos 2012 óta gyakorlatilag nem futballozik profi szinten, akkor a Corinthiansszal váltak el egymástól útjaik, azóta az Atlético Paranaense színeiben lejátszott három mérkőzéstől eltekintve klub nélkül áll. A kétéves kihagyás ellenére a brazil támadó bízik benne, hogy egyszer még visszatérhet a labdarúgás élvonalába.

„Hogy visszajönnék-e Olaszországba? Természetesen! – mondta Adriano a Sky Sports Italiának. – Amikor elmentem innen, megfogadtam, hogy többet nem hibázok ilyen nagyot. Szeretnék olyan klubban játszani, amely lehetőséget biztosít rá, hogy összeszedjem magam."

„Elfogadok teljesítmény-alapú szerződést is, hogy megmutassam: megváltoztam. Tényleg megváltoztam. Sokat hibáztam korábban, de nem tudok visszamenni a múltba, csak azt tudom tenni, hogy nem követem el még egyszer ugyanazokat a hibákat. Soha nem mutattam másnak magam, és nem is hazudtam. Most szeretném megmutatni mindenkinek, ki is vagyok valójában."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik