Serie A: a „rosszfiú” visszatér – Balotelli az újoncnál folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.08.18. 20:17
null
Balotelli ismerős arc lehet a Serie A-drukkerek számára (Fotó: Twitter)
Az olasz élvonalba frissen feljutó Brescia labdarúgócsapata hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy szerződtette Mario Balotellit.

Mario Balotelli klub nélkül maradt az elmúlt két hónapban, miután nem hosszabbította meg szerződését a Marseille-nél. Sok pletyka felvetődött a 29 éves futballistával kapcsolatban – leginkább arról lehetett hallani, hogy a brazil bajnokságban, a Flamengóban köthet ki.

Vasárnap este azonban minden kérdés lezárult, miután a Brescia a Facebookon közzétette, hogy megszerezte az olasz csatárt, akinek nem lesz ismeretlen a Serie A terepe, hiszen már 122 bajnokin lépett pályára ott az Inter és a Milan színeiben.

A balhékról is elhíresült Balotelli az angol foci szerelmeseinek is ismerős lehet, mivel 2010 és 2013 között a Manchester Cityben futballozott, majd 2014-ben a Liverpoolhoz került, ott azonban nem tudott megfelelni az elvárásoknak – azt követően vásárolták meg, hogy Luis Suárez a Barcelonához igazolt. Sokan leírták, miután elhagyta a „vörösöket", viszont 2016-ban, a Nice együttesében megtalálta a önmagát – 76 meccsen 43 gólt szerzett. Jó teljesítményével hívta fel magára a Marseille figyelmét, amelyben csak 15 mérkőzésen játszott a 2018–2019-es idényben – igaz, azokon 8 gólig jutott.

A Premier League- és Bajnokok Ligája-győztes játékos értékét 20 millió euróra becsüli a Transfermarkt – érdekesség, hogy ezzel nem az újonc gárda legértékesebb labdarúgója, hiszen a 19 esztendős középpályás, Sandro Tonali értéke 25 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik