Serie A: a Fradiban kilenc percet játszott, a Genoa szerződtetheti

Vágólapra másolva!
2015.06.17. 12:03
Olasz sajtóértesülések szerint a Serie A-ban szereplő Genoában folytathatja a pályafutását Nikola Jakimovszki, a Ferencváros korábbi macedón utánpótlás-válogatott játékosa.

A most 25 esztendős középpályás 2010 augusztusában szerződött a Ferencvároshoz, melynek színeiben az NB I-ben egy meccsen játszott – a Győri ETO ellen 3–0-ra megnyert mérkőzésen kilenc percet töltött a pályán.A most 25 esztendős középpályás 2010 augusztusában szerződött a Ferencvároshoz, melynek színeiben az NB I-ben egy meccsen játszott – a Győri ETO ellen 3–0-ra megnyert mérkőzésen kilenc percet töltött a pályán.

A fél év után kölcsönbe, majd 2011 nyarán végleg távozó Jakimovszki azóta szerepelt a szerb Javor Ivanjicában és a Jagodinában, valamint a japán Nagoja Grampuszban, míg a legutóbbi idény tavaszi szakaszában az olasz másodosztályú Varesét erősítette.

A Serie B-ben utolsó helyen végző együttesben tíz bajnokin egy gólt szerzett, teljesítményével a hírek szerint a CFR Cluj, a Trabzonspor, a Carpi és a Torino érdeklődését is felkeltette.

A lejáró szerződésű Jakimovszki a La Gazzetta dello Sportnak elmondta, a szíve már a Genoáért dobog, de ügynöke még nem egyezett meg minden részletben az olasz klub képviselőivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik