Scolarit szemelte ki a Juventus?

Vágólapra másolva!
2009.12.24. 11:46
Címkék
A Tuttosport olasz sportnapilap szerint Luiz Felipe Scolari válthatja Ciro Ferrarát a Juventus labdarúgócsapatának kispadján.
Luiz Felipe Scolari (jobbra) a Bunyodkor edzőjeként Rivaldót látja el tanácsokkal (fotó: Action Images)
Luiz Felipe Scolari (jobbra) a Bunyodkor edzőjeként Rivaldót látja el tanácsokkal (fotó: Action Images)

Bár a Juventus együttesénél megerősítették állásában a sokat kritizált Ciro Ferrara vezetőedzőt, a Tuttosport híre szerint mégis távozhat a korábbi válogatott védő. A lap már az utódját is megnevezte, információi szerint Luiz Felipe Scolari érkezhet Torinóba.

A brazil válogatott korábbi szövetségi kapitánya jelenleg az üzbég Bunyodkor szakvezetője, de meggyőző ajánlat esetén valószínűleg visszatérne Európába, ahol a portugál válogatott szakvezetőjeként és a Chelsea mestereként is dolgozott már.

A hírek szerint Scolarit egyelőre a szezon végéig alkalmazná a Juventus, de ha a rutinos szakvezető teljesíti a célkitűzéseket, szerződését meghosszabbítanák a bajnokság után.

Az olaszul jól beszélő Scolarival szemben az is elvárás lenne, hogy a klub három brazilját a helyes irányba terelje. Amauri, Diego és Felipe Melo összesen 72 millió eurójába került a piemonti együttesnek, ám Ferrara irányítása alatt messze kerültek a legjobb formájuktól.

A Juventus egyelőre nem kommentálta a Scolari érkezésével foglalkozó híreket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik