Sampdoria: kánikulában érkeztek meg Bükre Laczkóék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.05. 15:58
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Sampdoria Laczkó Zsolttal a soraiban vasárnap délután megérkezett Bükre, ahol szombatig edzőtáborozik. A genovai klub ma délelőtti edzését követő sajtótájékoztatóján a magyar válogatott játékos örömét fejezte ki, hogy ismét Magyarországon tartózkodhat.

A Sampdoria küldöttségét 40 fokos meleg fogadta a vas megyei városban vasárnap délután, ám az éjszakai felhőszakadásnak köszönhetően ma délelőtt már kellemes, 22 fokos hőmérsékletben edzhettek a játékosok.

A tréninget követő sajtótájékoztatón Laczkó Zsolt is a média képviselőinek rendelkezésére állt.

„Nagyszerű, hogy itt lehetek, otthon érzem magam – kezdte a magyar válogatott keretébe is behívott játékos, majd szót ejtett az előttünk álló szezonról is. – A kilátásaim? A legutóbbi idényben volt egy súlyos sérülésem, így az új évad nagyon fontos lesz számomra. Ki akarom játszani a lapjaimat.”

Alberto Marangon, a Samp kommunikációs igazgatója szintén örömét fejezte ki, hogy a csapat Bükön edzőtáborozhat.

„Az itteni létesítmények teljesen megfelelnek az igényeinknek, de májusban már megvizsgáltuk a körülményeket. Hogyhogy Bükön edzőtáborozunk? Szerettünk volna néhány napot külföldön eltölteni, és kaptunk egy kedvező ajánlatot. Itt maradéktalanul be tudjuk fejezni a nyárra tervezett programunkat” – mondta az elöljáró.

A Serie A legutóbbi idényét a 14. helyen befejező Sampdoria augusztus 6-án, kedden 19 órától Szombathelyen a Haladás vendégeként, majd három nappal később Sopronban, az NB II-es SVSE otthonában lép pályára felkészülési meccsen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik