Ronaldinho a City helyett marad a Milannál

Vágólapra másolva!
2010.04.13. 11:51
null
Ronaldinho a jelek szerint marad a Milannál (Fotó: Action Images, archív)
Címkék
Ronaldinho szóban megállapodott az AC Milan vezetőivel szerződése meghosszabbításáról – írja a La Gazzetta dello Sport. A brazil klasszis 2014-ig kaphat új kontraktust, igaz, a fizetése valószínűleg csökken. A piros-feketékhez kapcsolódó hír még, hogy a klub elöljárói megpróbálták rávenni a visszatérésre Paolo Maldinit.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az AC Milan megkezdte a tárgyalásokat Ronaldinhóval a szerződése meghosszabbításáról, ám a piros-feketék az új kontraktusban szeretnék csökkenteni a brazil klasszis járandóságát.

Nos, a jelek szerint Ronaldinho hajlott a 25 százalékos fizetéscsökkentésre, ugyanis olasz sajtóhírek szerint megszületett a szóbeli megállapodás a klub és a játékos között, hogy 2014-ig szerződést hosszabbítanak.

Itáliai források megjegyzik: annak ellenére létrejött az egyezség, hogy a hírek szerint Ronaldinho testvére – aki egyben az ügynöke is – a múlt héten még a Manchester City vezetőivel tárgyalt. A 30 éves támadó állítólag a vezetőedző, Leonardo személye miatt döntött a maradás mellett.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, Ronaldinho 2014 után szeretne visszatérni Brazíliába, és a Flamengóban fejezheti be a pályafutását.

Ma jelent meg Olaszországban az a hír is, miszerint Alessandro Nesta sérülése miatt a Milan vezetői szerették volna rábírni a 41 éves Paolo Maldinit, hogy térjen vissza a pályára, de az előző szezon végén visszavonuló védő nemet mondott a felkérésre.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik