Roma: egy új igazolást és egy nemes kezdeményezést is bejelentettek

Vágólapra másolva!
2019.07.01. 10:19
null
Spinazzola a Roma első nyári szerzeménye (Fotó: asroma.com)
Az olasz élvonalbeli AS Roma szerződtette Leonardo Spinazzolát, a Juventus 26 esztendős futballistáját. A fővárosi klub továbbá jelezte, idén nyáron minden transzferbejelentés alkalmával eltűnt gyermekekre hívja fel a figyelmet.

 

A hétszeres válogatott Spinazzola 2012 óta volt a Juventus játékosa, ám többnyire kölcsönben szerepelt. A torinóiak első számú csapatában a legutóbbi idényben mutatkozott be, összesen 12 tétmérkőzésen kapott lehetőséget.

A Roma a hivatalos honlapján közölte, 29.5 millió eurót fizet a Juvénak a balhátvéd játékjogáért. Spinazzola négy évre szóló szerződést írt alá.

A Serie A legutóbbi idényében a 6. helyen végző gárda egyúttal bejelentette azt is, hogy az idén nyáron minden átigazolási bejelentésekor eltűnt gyermekekre igyekszik felhívni a figyelmet szerte a világon.

A Roma hétfőn újabb játékos érkezéséről számolt be. A 21 éves Amadou Diawara 2024-ig írt alá, s a rómaiak 21 millió eurót utalnak a Napolinak a guineai válogatott középpályásért. Diawara – aki a 2015–2016-os szezonban Nagy Ádám csapattársa volt a Bolognában – a legutóbbi idényben 19 tétmeccsen lépett pályára a Napoliban.

AS Roma English on Twitter

Official: Leonardo Spinazzola is now a Roma player. This summer #ASRoma will use each transfer announcement video on social media to help raise awareness about the search for missing children globally. @MissingKids @telefonoazzurro https://t.co/sy9GheDhsg



AS Roma English on Twitter

Official: Amadou Diawara is now a Roma player. This summer #ASRoma is using the publicity generated by each transfer announcement video on social media to help raise awareness about the search for missing children globally. @MissingKids @telefonoazzurro https://t.co/bz1eCyRm9F



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik