Roma: azt akarja, hogy eladják, nem jelent meg a felkészülésen

Vágólapra másolva!
2019.06.26. 13:02
null
Nzonzi nem jelent meg a felmérőkőn (Fotó: AFP)
Olasz sajtóértesülések szerint nem jelent meg a Serie A-ban szereplő AS Roma felkészülésének elején Steven Nzonzi. A fővárosiak mindeközben lefújták a június végi edzőtáborukat.

 

A 30 esztendős világbajnok középpályásról a Sportitalia jelentése szerint senki sem tud semmit, ám úgy vélik, hogy Nzonzi így akarja elérni a klubnál, hogy eladja. A francia válogatott középpályással kapcsolatban hetek óta arról lehet olvasni, hogy nem szeretne a rómaiaknál maradni, s az iránta érdeklődő Lyonhoz szerződne.

A Románál kedden a fizikai felmérőkkel kezdetét vette a felkészülés, de hiába várták, Nzonzi nem érkezett meg. A Corriere dello Sport szerint a klub vezetősége büntetést szab ki a játékosra a történtek után, mivel Nzonzi senkinek sem szólt arról, hogy esetleg késne a tesztekről.

Az AS Roma szerdán tájékoztatta a szurkolóit, hogy elmarad a gárda június végére tervezett egyhetes edzőtábora, mivel egyelőre bizonytalan, hogy az együttesnek mikor kell játszania az első tétmérkőzését a 2019–2020-as idényben, mivel az AC Milan kapcsán azt pedzegetik, hogy a milánói együttes visszaléphet az Európa-ligától. Ha a piros-feketék így tesznek, akkor a rómaiaknak nem kellene selejtezőt játszaniuk – ebben az esetben a Debreceni VSC a Torinóval csaphatna össze július 25-én, amennyiben továbbjut a selejtező 2. fordulójába.

EURÓPA-LIGA 2019–2020
SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ
NEM BAJNOKI ÁG

AS Roma (olasz)–Debreceni VSC (magyar)/Kukësi (albán)

AZ ELSŐ MÉRKŐZÉSEKET JÚLIUS 25-ÉN RENDEZIK MEG AZ ELŐRE ÍRT CSAPAT PÁLYAVÁLASZTÁSÁVAL, A VISSZAVÁGÓKAT AUGUSZTUS 1-JÉN, A HÁTULRA ÍRT CSAPAT PÁLYAVÁLASZTÁSÁVAL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik