Roma: 40 millió eurós ajánlat érkezhet Manchesterből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.07. 13:59
Olasz sajtóértesülések szerint a Manchester United és a Manchester City is érdeklődik Radja Nainggolan, a Roma belga válogatott középpályása iránt.

A 26 éves játékos 2014 januárja óta erősíti az olasz együttest, amelynek színeiben a mostani szezonban 23 bajnokin három gólt szerzett. A védekezésben és támadásban egyaránt hasznos futballistára Kevin Strootman súlyos sérülése után hárult kulcsszerep, de sikeresen megbirkózott a feladattal.

Nainggolan teljesítményére a két manchesteri gigász, a City és a United is felfigyelt, sőt utóbbi egyesület a nyári átigazolási időszakban állítólag 40 millió eurós ajánlatot készül tenni érte. Az MU első számú célpontja sokáig Strootman volt, ám a „vörös ördögök” a hírek szerint inkább nem kockáztatják meg a sérülékeny holland szerződtetését.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a Manchester United négymillió eurós éves fizetéssel csábítja Nainggolant, aki jelenleg 1.8 milliót keres a Románál. A „farkasok” azonban szeretnék meghosszabbítani a játékos 2018-ban lejáró megállapodását, éves keresetét pedig megemelnék 2.5 millióra.

Az biztos, az MU nem csinálna vele rossz vásárt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik