Pazzini 12 millióért, Biabianyért és egy ifiért az Interé lesz

Vágólapra másolva!
2011.01.27. 21:15
null
Pazzini fekete-kéket ölt magára - a Samp kereshet csatárt... (Fotó: Action Images)
A Sky Sports Italia már tényként közli: a Sampdoria olasz válogatott csatára, Giampaolo Pazzini megegyezett a bajnoki címvédő, BL-győztes Internazionaléval, és pénteken orvosi vizsgálata után aláírja szerződését a milánóiakkal. Az értesülést a La Gazzetta dello Sport, a genovai Il Secolo XIX és az olasz állami hírügynökség, az ANSA is megerősítette – a két klub viszont hivatalosan még nem.

A Sky úgy tudja, Pazzini már alá is írt az Interhez, de az átigazolást csak azután tudják bejelenteni pénteken, hogy a támadó átesik a kötelező orvosi vizsgálaton és azon zöld utat kap.

HARDZSA IS JÖHET

Giuseppe Galli, az élvonalbeli Genoa labdarúgójának, Husszin Hardzsának ügynöke elismerte: ügyfele a szezon végéig az Interben folytatja kölcsönben.


A marokkói középpályást már korábban is szóba hozták az Interrel, de most úgy néz ki, valóban a fekete-kékekhez szerződhet.


„Hardzsa kölcsönben kerül az Interhez, amelynek opciós joga van a szezon végén, hogy végleg megvegye őt. Már csak arra várunk, hogy a két klub hivatalosan is bejelentse az üzletet" – idézi a Sky Sport Italia Gallit.


A 28 éves játékos ebben a szezonban 17 mérkőzésen egy gólt szerzett a Genoa színeiben.

Pazzini négy és fél éves, 2015 júniusáig szóló szerződést köt az Interrel. A Sampdoria csütörtökön sportigazgatója, Doriano Tosi révén cáfolta többször is Pazzini eligazolását, bár elismerte, hogy a két klub tárgyal arról – de elmondása szerint még közeledniük kellett az álláspontoknak. Pazzini képviselői, Davide Torchia és Tullio Tinti egész csütörtökön Milánóban tárgyaltak az Inter vezérkarával.

Az Internazionale eredetileg hatmillió eurót, Jonathan Biabianyt és az ificsapat tehetségét, az U21-es válogatott, a Vitesse-nél kölcsönben levő Luca Caldirolát ajánlotta fel Pazziniért, de a Samp vezetői ezt kevesellték, és fel is srófolták az árat.

A megállapodás értelmében végül az Inter 12 millióért, Biabianyért és Caldiroláért viheti Pazzinit, aki évi két és félmillió eurót keres majd a milánói fekete-kékeknél.

Ha a szerződést véglegesítik, a Sampdoria egy átigazolási időszak alatt elveszti a Vialli-Mancini korszak óta a csapatban látott legjobb csatárduót, hisz Antonio Cassano a klubelnökkel folytatott heves vitája után az AC Milanban kötött ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik