Palermo: Miccoli vizsgálat alatt a maffiakapcsolata miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.23. 11:07
Fabrizio Miccolit, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo csatárát vizsgálja a rendőrség, mert az egyik újság által lehallgatott beszélgetésből kiderült, a támadó felkérte a szicíliai maffiafőnök fiát, hogy szerezze vissza pénzét egy éjszakai klub tulajától.

„Nem mondhatok semmit az üggyel kapcsolatban, amíg nem hallottuk a felvételeket, de azt garantálhatom, hogy mindent tisztázni fogunk a bírák előtt” – nyilatkozta Francesco Caliandro, az olasz csatár ügynöke.

A La Repubblica írásban közölte azt a felvett beszélgetést, amelyen Miccoli a szicíliai maffiafőnök, Antonino Lauricella fiával, Mauróval éppen azt beszéli meg, hogyan hajthatná be az egyik klub tulaján az adósságát.

„Remélem csak valami félreértésről van szó. Jól ismerem Miccolit, és nem tudom elhinni, hogy képes lenne ilyenre, azt pedig szintén kétlem, hogy egy ilyen fontos felvételt előbb kaparint meg egy újság, mint az ügyvédek” – mondta Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke.

A támadó az ügyre reagálva csak annyit mondott: nem tagadja a barátságát a maffiavezér fiával, de arról fogalma sem volt, hogy Mauro Lauricella is részt vett a szervezett bűnözésben.

Miccoli szerződése egyébként június végén jár le Palermóban, és mivel a vezetőség nem kínált neki hosszabbítást, hat év után várhatóan elhagyja a rózsaszín mezes együttest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik