Olaszország: megegyeztek a Pazzini-Cassano cserében - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2012.08.21. 14:25
Címkék
Sajtóhírek szerint az olasz AC Milan és a városi rivális Internazionale illetékesei megegyeztek a Cassano–Pazzini csere részleteiben.

Ez alapján a Milan Cassanót és hétmillió eurót adna Pazziniért, akivel hároméves szerződést köthetnek. A csatár ma délután utazik Milanellóba orvosi vizsgálatra, a nap végére pont kerülhet az átigazolás végére. Adriano Galliani, a Milan elnöke hétfőn több tárgyalást is folytatott a városi rivális vezetőivel, ma pedig Pazzini ügynökével egyeztet még.

Cassano képviselője szintén ma ül tárgyalóasztalhoz az Interrel, hogy megbeszéljék a várhatóan 2014-ig szóló szerződés részleteit.

„Még néhány részletet pontosítanunk kell, de ki ne szeretne megszerezni egy olyan játékost, mint Cassano?” – tette fel a költői kérdést Massimo Moratti, az Inter elnöke.

Cassano, a Milan csatára megharagudott a piros-feketék vezetőségére az Ibrahimovic-ügy után, ugyanis szerinte nem lesz elég ütőképes a csapat a Párizsba igazoló Thiago Silva és Zlatan nélkül – átadólistára is kérte magát.

Az Internél közben Andrea Stramaccioni vezetőedző nem számít Giampaolo Pazzinire, így ő szintén átadólistára került.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik