Olaszország: Chiellini nem játszhat Brazília ellen

Vágólapra másolva!
2013.03.20. 15:08
Bár két nappal ezelőtt még csak kétséges volt, mára biztossá vált, hogy Giorgio Chiellini, a Juventus és az olasz labdarúgó-válogatott hátvédje bokasérülés miatt kihagyni kényszerül az olasz nemzeti együttes Brazília elleni felkészülési mérkőzését. Szereplése a Málta elleni vb-selejtezőn egyelőre kérdéses.

A 28 éves védő bokája még a hétvégi, Bologna elleni olasz bajnoki találkozón sérült meg, ennek ellenére Cesare Prandelli szövetségi kapitány a hét elején nevezte a válogatott 27 fős keretébe. A szerdán elvégzett tesztek eredményei alapján a labdarúgó még nem épült fel teljesen, nem tudja vállalni a játékot a selecao ellen. Sérülését Torinóban kezelik tovább – jelentette be az olasz válogatott orvosa, Enrico Castellacci.Bologna elleni olasz bajnoki találkozón sérült meg, ennek ellenére Cesare Prandelli szövetségi kapitány a hét elején nevezte a válogatott 27 fős keretébe. A szerdán elvégzett tesztek eredményei alapján a labdarúgó még nem épült fel teljesen, nem tudja vállalni a játékot a selecao ellen. Sérülését Torinóban kezelik tovább – jelentette be az olasz válogatott orvosa, Enrico Castellacci.

Olaszország csütörtök este Genfben néz farkasszemet Brazília legjobbjaival, majd kedden lép pályára Málta ellen világbajnoki selejtezőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik