Olasz válogatott csatárt szerződtetett a Juventus

Vágólapra másolva!
2010.08.27. 23:03
null
Quagliarella érkezését hivatalos honlapján jelentette be a Juventus (Fotó: juventus.it)
Címkék
A Juventus labdarúgócsapatának hivatalos honlapja bejelentette, hogy a klub egy évre kölcsönbe megszerezte a Napolitól a 27 éves olasz válogatott támadót, Fabio Quagliarellát.

A Juventus hivatalos honlapján bejelentette, hogy kölcsönbe megszerezte a Napolitól a klubbal már korábban hírbe hozott 27 esztendős Fabio Quagliarellát.

A torinóiak egy évre 4.5 millió eurót fizetnek a csatárért, akinek a végleges megvéásárlására opciós jogot is szereztek. Amennyiben a Juve jövő nyáron úgy dönt, végleg megveszi a 23-szoros válogatott támadót, úgy három év alatt további 10.5 millió eurót kell fizetnie.

A „zebrák" korábban Antonio Di Natalét szerették volna megszerezni, de miután ő maradt az Udinésénél képbe került Quagliarella, akinek a szerződtetéséről sikerült megállapodni a Napolival.

Quagliarella számára egyébként nem lesz ismeretlen új állomáshelye, hiszen a felnőttek között először a Torinóban mutatkozott be, majd három év után a „bikáktól szerződött a Fiorentinához, később játszott többek között az Udinesében és a Sampdoriában is, a Napolihoz tavaly nyáron szerződött, az előző idényben 34 bajnokin 11 gólt szerzett.

 AMAURI KIDŐLT, TREZEGUET-T KÜLFÖLDRE VINNÉK
 A Juventus csatára, Amauri a Sturm ellen tegnap 1–0-ra megnyert El-meccsen a bal combjában izomsérülést szenvedett, ami miatt várhatóan egy hónapot kell kihagynia. A csapattal kapcsolatos hír, hogy David Trezeguet-nek az angol Premier League-ből és a spanyol Primera Divisiónból is van ajánlata. A csatár ügynöke, Antonio Caliendo újságíróknak elmondta, a West Ham, a Birmingham City és a Zaragoza is érdeklődik Trezeguet iránt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik