Napoli: Koman neve is előkerült Insigne sérülése miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.10. 20:53
null
Koman újra Olaszországban? (Fotó: Reuters, archív)
Az olasz calcionapoli24.it legfrissebb cikkében azt elemezte, kit lehetne olcsón megszerezni a hosszú időre kidőlő Lorenzo Insigne „pótlására”. Az olaszoknál többek között Koman Vladimir neve is előkerült.

Amint arról korábban beszámoltunk, elülsőkeresztszalag-szakadást szenvedett a Fiorentina elleni bajnokin, így ebben a szezonban valószínűleg már nem léphet pályára Lorenzo Insigne, a Napoli olasz válogatott támadója, akit hétfőn Rómában megműtöttek.

A calcionapoli24.it már el is kezdett nézelődni a játékospiacon, és talált 14 játékost, akit olcsón meg lehetne szerezni Insigne „pótlására". Az olaszok nemcsak csatárokat, hanem védőket és középpályásokat is a listára a tettek, az egyetlen kikötés az volt, hogy ne kelljen mélyen a zsebbe nyúlni.

Az olaszok listáján szereplő nevek: Anthony Réveillere (Sunderland), Toni Doblas (HJK), Piotr Trochowski (Sevilla), Vicente Rodríguez (visszavonult), Chris Eagles (Bolton), Jermaine Pennant (Pune City), Matthew Etherington (Stoke), Simao (szabadon igazolható), Alan Gatagov (Dinamo Moszkva), Banel Nicolita (szabadon igazolható), Andre Ayew (Marseille), Paul-Jose M'Poku (Standard Liege), Ivan Perisic (Wolfsburg).

A listára felkerült a csapat nélküli Koman Vladimir is, akinél a calcionapoli24.it szerint előny, hogy ismeri az olasz futballt, hiszen korábban a Sampdoriában, az Avellinóban és a Bariban is játszott.

„Játékban kell lennem, magam és a válogatott miatt is. Huszonöt éves vagyok, érzem magamban a lehetőséget egy erősebb bajnokságra, semmiképp sem jönnék haza. Ha hazajövök, beleszürkülhetek a mezőnybe. Nekem jobban tetszik a kinti világ, azt szoktam meg egészen fiatalon, hiszen tizenhat évesen elvitt a Sampdoria" – mondta korábban a vs.hu-nak Koman.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik