HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.03.30 22:48 Frissítve: 2018.03.30 23:07

Napoli: a maffiától ijedt meg a visszakozó német középpályás

Amin Younes, az Ajax labdarúgócsapatának német válogatott középpályása állítólag azért (is) állt el egyoldalúan a Napolihoz szerződésétől, mert találkozott a helyi maffia néhány tagjával.

HIRDETÉS
Amin Younes kedve elment Nápolytól

 

 

Két héttel ezelőtt megírtuk, hogy Amin Younes a nápolyiak szerint előszerződést kötött a Napolival, ő azonban tagadja ezt, és esze ágában sincs az olasz klubhoz igazolni.

A telegraaf.nl több okot is felsorolt, amelyek miatt a 24 éves játékos állítólag elállt a szerződéstől. Ezek egyike, hogy személyes látogatásakor gyakorlatilag sokkolta a város szegénysége és fejletlensége.

Szintén szerepet játszhatott a vezetőedzővel folytatott személyes beszélgetése, amely során Maurizio Sarri azt mondta neki, hogy az első fél éve az akklimatizációval telik majd, mivel egyelőre nincs szükségük rá. Márpedig korábban azt mondták neki, hogy sok játéklehetőséget kap, így bekerülhet a németek vb-keretébe.

A fő ok azonban állítólag az volt, hogy találkozott a Camorra – a Nápoly környékét uraló maffiaszervezet – néhány tagjával. A cikk arról nem tesz említést, hogy a Younes számára nem túl kellemes „randevúra” miért került sor.

Az állítólagos szerződésszegés miatt pereskedés előtt álló játékos még az Ajax labdarúgója, de az amszterdami klubnál a tartalékokhoz irányították, mivel a Heerenveen elleni bajnokin nem volt hajlandó csereként pályára lépni.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS