HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.03.30 22:48 Frissítve: 2018.03.30 23:07

Napoli: a maffiától ijedt meg a visszakozó német középpályás

Amin Younes, az Ajax labdarúgócsapatának német válogatott középpályása állítólag azért (is) állt el egyoldalúan a Napolihoz szerződésétől, mert találkozott a helyi maffia néhány tagjával.

HIRDETÉS
Amin Younes kedve elment Nápolytól

 

 

Két héttel ezelőtt megírtuk, hogy Amin Younes a nápolyiak szerint előszerződést kötött a Napolival, ő azonban tagadja ezt, és esze ágában sincs az olasz klubhoz igazolni.

A telegraaf.nl több okot is felsorolt, amelyek miatt a 24 éves játékos állítólag elállt a szerződéstől. Ezek egyike, hogy személyes látogatásakor gyakorlatilag sokkolta a város szegénysége és fejletlensége.

Szintén szerepet játszhatott a vezetőedzővel folytatott személyes beszélgetése, amely során Maurizio Sarri azt mondta neki, hogy az első fél éve az akklimatizációval telik majd, mivel egyelőre nincs szükségük rá. Márpedig korábban azt mondták neki, hogy sok játéklehetőséget kap, így bekerülhet a németek vb-keretébe.

A fő ok azonban állítólag az volt, hogy találkozott a Camorra – a Nápoly környékét uraló maffiaszervezet – néhány tagjával. A cikk arról nem tesz említést, hogy a Younes számára nem túl kellemes „randevúra” miért került sor.

Az állítólagos szerződésszegés miatt pereskedés előtt álló játékos még az Ajax labdarúgója, de az amszterdami klubnál a tartalékokhoz irányították, mivel a Heerenveen elleni bajnokin nem volt hajlandó csereként pályára lépni.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS