Napoli: a Chelsea korábbi klasszisával pótolnák Miliket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.13. 12:56
A Calciomercato értesülései szerint a Serie A-ban szereplő Napoli kölcsönbe venné a Montreal Impact támadóját, Didier Drogbát.

Az olasz csapat Arkadiusz Milik sérülése miatt venne kölcsön egy támadót. A lengyel csatár a Dánia ellen 3–2-re megnyert vb-selejtező első félidejének végén sérült meg, múlt vasárnap Nápolyba utazott, ahol a klubja megerősítette, hogy elszakadt az elülső keresztszalagja. a Dánia ellen 3–2-re megnyert vb-selejtező első félidejének végén sérült meg, múlt vasárnap Nápolyba utazott, ahol a klubja megerősítette, hogy elszakadt az elülső keresztszalagja.

Hétfőn Pier Paolo Mariani professzor 40 perces műtétet hajtott végre Milik szakadt elülső keresztszalagján, majd a Napoli csapatorvosa közölte, hogy az operáció sikeres volt.

Mariani elmondta, az ilyen esetekben hat hónap a felépülési idő, de bizonyos esetekben négy hónap is elegendő. Azaz Milik február és április között térhet vissza a pályára – ez jelenleg elég nagy időintervallum ahhoz, hogy a Napoli kényszermegoldást keressen a januári átigazolási időszakra.

A hírek szerint az olasz klub a Chelsea korábbi támadójában, Didier Drogbában látja a megoldást, aki jelenleg az MLS-ben szereplő Montreal Impact futballistája. Az olasz forrás ugyanakkor hozzáteszi, a vezetőség bízik a 24 esztendős Manolo Gabbiadiniben, így Drogbával csak Milik felépüléséig számolnának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik