Milan: tárgyalóasztalhoz ülnek Raiolával Ibrahimovic miatt

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.11.29. 06:50
null
Ibrahimovic tényleg egyre közelebb a milánói visszatéréshez? (Fotó: AFP)
Hetek, ha nem hónapok óta tart a találgatás, hol folytatja karrierjét Zlatan Ibrahimovic? A hét elején már megoldódni látszott a kérdés, mikor a Hammarby mezét tette ki a közösségi felületeire, azonban később kiderült, „csupán” tulajdonrészt vásárolt a klubban, ezzel nem kicsit magára haragítva nevelőegyesülete, a Malmö drukkereit. Most ismét az AC Milan került helyzetbe...

 

Olasz források szerint az AC Milan képviselői találkoznak a 38 éves svéd támadó ügynökével, Mino Raiolával, a találkozó apropója pedig mi más, Zlatan Ibrahimovic szerződtetése lesz.

Pietro Balzano Prota, a milánói Radio Rossonera újságírója a Twitteren számolt be arról, hogy a két fél már többször is egyeztetett egymással, személyes találkozó viszont még nem történt. Erre viszont napokon belül sor kerül.

Milánóban állítólag optimisták, ugyan több játékost is el kell adniuk ahhoz, hogy a pénzügyi mérlegük ne kerüljön veszélybe, de reálisnak tűnik, hogy megteremtsék januárra Ibrahimovic szerződtetésének feltételeit.

A Los Angeles Galaxytól távozó futballista 2010 és 2012 között futballozott a milánóiaknál, a csapat eddigi utolsó, 2010–2011-es idényben elnyert bajnoki címéhez alapemberként 29 bajnokin 14 góllal járult hozzá. A Milan mellett a városi rivális Internazionale és a Juventus játékosa is volt korábban Olaszországban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik