Milan: orvosin a Juventus klasszisa, 2022-ig ír alá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.14. 12:30
Csütörtökön robbant az átigazolási bomba, amit először mindenki kacsának hitt, ám mostanra mégis szinte biztossá vált: Leonardo Bonucci a Juventus labdarúgócsapatától a rivális Milanhoz szerződik.

A 30 esztendős, 70-szeres olasz válogatott védő a hírek szerint személyesen kérte a Juventus vezetőségét, engedjék el a piros-feketékhez – Bonuccinak állítólag rendkívül rossz a kapcsolata Massimiliano Allegri vezetőedzővel.

A médiában már kész tényként kezelik a klubváltás létrejöttét: a Milan megállapodott a Juvéval, ennek eredményeképp a rossoneri 40 millió eurót fizet a „zebráknak” Bonucciért, aki 2022-ig szóló szerződést ír alá, és évente 6.5 millió eurót keres majd új csapatában.

Az olasz védő pénteken vesz részt az orvosin a Milannál.

Bonucci mellett egy másik érkezőt is bejelenthet az együttes: Lucas Biglia, a Lazio argentin válogatott középpályása is a milánóiaknál folytatja pályafutását – a játékos a transzfer tényét személyesen erősítette meg.

Péntek este a Milan hivatalosan is bejelentette, hogy megállapodott a Juventusszal, így tényleg már csak az orvosi vizsgálat van hátra Bonucci szerződésének aláírásáig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik