Milan: olasz válogatott támadó érkezett Angliából – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.30. 18:47
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan a hivatalos honlapján adta hírül, hogy kötelező vásárlási joggal kölcsönvette a Premier League-ből kieső Sunderland csatárát, Fabio Borinit.

A 26 esztendős, egyszeres olasz válogatott csatár csütörtökön érkezett Milánóba, ahol sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, pénteken pedig aláírta szerződését. A megállapodás értelmében Borini kölcsönbe kerül a Milanhoz, amelynek azonban a kölcsönszerződés lejártával kötelező lesz őt megvásárolnia a Sunderlandtől.csütörtökön érkezett Milánóba, ahol sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, pénteken pedig aláírta szerződését. A megállapodás értelmében Borini kölcsönbe kerül a Milanhoz, amelynek azonban a kölcsönszerződés lejártával kötelező lesz őt megvásárolnia a Sunderlandtől.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes támadó a Chelsea-nél kezdte profi karrierjét, majd megjárta többek között az AS Romát és a Liverpoolt is, mígnem 2015-ben, egyévnyi kölcsönjáték után a Sunderlandhez igazolt. Az elmúlt két szezonban 50 mérkőzésen hét gólt szerzett a Premier League-ben.

A milánói együttesnek Mateo Musacchio, Franck Kessié, Ricardo Rodríguez és André Silva után Borini az ötödik nyári szerzeménye.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik