Milan: meglepetésérkező – orvosin a válogatott támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.28. 11:34
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan ötödik nyári szerzeménye igazi meglepetés lesz – amennyiben igazak a hírek.

A piros-feketék a tulajdonosváltás után rendkívül aktívan kezdték meg a 2017–2018-as szezonra való felkészülést: a nyári mercato keretében eddig négy játékost szerződtettek, Mateo Musacchiót, Ricardo Rodríguezt, Franck Kessiét és André Silvát.

A gárda háza táján az elmúlt napokban több nevet is lehetett olvasni – szóba hozták a Milant Andrea Belottival (Torino), Lucas Bigliával (Lazio), Emil Forsberggel (RB Leipzig), Andrea Contival (Atalanta), Hakan Calhanogluval (Bayer Leverkusen) is. Ám a klub ügyeivel kapcsolatban általában megbízható milannews.it most egy újabb nevet dobott be a kalapba!

S ha hinni lehet a portálnak, úgy ez nem csak pletyka, Fabio Borini, a Sunderland olasz támadója ugyanis csütörtökön már orvosi vizsgálaton vesz részt a Milan székházában, ezt követően pedig – ha mindent rendben találnak a játékosnál – aláír a rossonerihez.

A 26 esztendős, egyszeres olasz válogatott Borini a Chelsea-nél kezdte a profi karrierjét, majd megfordult többek között az AS Románál, a Liverpoolnál, mígnem 2015-ben, egyévnyi kölcsönjáték után a Sunderlandhez igazolt, amelynél 50 mérkőzésen összesen hét gólt szerzett.

Értékét a transfermarkt.de piaci hírportál hatmillió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik