Milan: nem adják fel, meggyőznék Donnarummát

Vágólapra másolva!
2017.06.20. 18:41
Olasz sajtóhír szerint a Milan labdarúgócsapatának vezetői nem tettek le arról, hogy 18 éves kapusukat, Gianluigi Donnarummát szerződéshosszabbításra bírják.

Egy hét sem telt el azóta, hogy Marco Fassone, a Milan ügyvezetője sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy Donnarummával nem sikerült megállapodniuk, a fiatal kapus nem hosszabbítja meg a 2018 nyarán lejáró szerződését. Úgy tűnt, a klubnál beletörődtek legnagyobb kincsük elvesztésébe, ám a Sky Italia értesülése szerint most újra „támadásba” lendülnek, és megpróbálják meggyőzni Donnarummát a maradásról.

Az olasz médium úgy tudja, hogy Mino Raiola, a kapus ügynöke a napokban ismét leül tárgyalni Fassonéval, míg a menedzser bátyja, Enzo Raiola Lengyelországba, az U21-es Európa-bajnokság helyszínére utazott, hogy megvitassa a helyzetet Donnarummával, illetve a játékos családjával. Marco Fassone, a Milan ügyvezetője sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy Donnarummával nem sikerült megállapodniuk, a fiatal kapus nem hosszabbítja meg a 2018 nyarán lejáró szerződését. Úgy tűnt, a klubnál beletörődtek legnagyobb kincsük elvesztésébe, ám a Sky Italia értesülése szerint most újra „támadásba” lendülnek, és megpróbálják meggyőzni Donnarummát a maradásról.

Az olasz médium úgy tudja, hogy Mino Raiola, a kapus ügynöke a napokban ismét leül tárgyalni Fassonéval, míg a menedzser bátyja, Enzo Raiola Lengyelországba, az U21-es Európa-bajnokság helyszínére utazott, hogy megvitassa a helyzetet Donnarummával, illetve a játékos családjával.

A Milan-szurkolók nehezen viselték egykori kedvencük döntését, az olasz U21-es válogatott Dánia elleni mérkőzésén játékpénzt dobáltak Donnarummának, aki azonban könnyen túltette magát ezen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik