Milan: Nagy Ádámék korábbi edzője lehet Gattuso utódja – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.24. 11:07
Olasz médiaértesülés szerint veszélyben van Gennaro Gattuso, az AC Milan vezetőedzőjének állása, akinek utódja Roberto Donadoni lehet.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Serie A-ban 12. helyen álló Milan vezetői között egyre többen gondolkodnak azon, hogy menesztik Gennaro Gattuso vezetőedzőt.

A Milan nem kezdte jól az idényt, s a legutóbbi fordulóban 1–0-ra kikapott a városi rivális Intertől.

A lap szerint Roberto Donadoni is jelölt a milánói kispadra. Az 55 éves olasz szakember – aki játékosként több mint 300 meccsen játszott a Milanban – legutóbb a Nagy Ádámot is foglalkoztató Bologna trénere volt, ám az előző idény végén lejárt a szerződése, így jelenleg nincs csapata. La Gazzetta dello Sport szerint a Serie A-ban 12. helyen álló Milan vezetői között egyre többen gondolkodnak azon, hogy menesztik Gennaro Gattuso vezetőedzőt.

A Milan nem kezdte jól az idényt, s a legutóbbi fordulóban 1–0-ra kikapott a városi rivális Intertől.

A lap szerint Roberto Donadoni is jelölt a milánói kispadra. Az 55 éves olasz szakember – aki játékosként több mint 300 meccsen játszott a Milanban – legutóbb a Nagy Ádámot is foglalkoztató Bologna trénere volt, ám az előző idény végén lejárt a szerződése, így jelenleg nincs csapata.

A Milan cáfolta, hogy Gattuso menesztése napirenden lenne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik