Milan: megegyeztek a Cityvel Tévez kölcsönvételéről

Vágólapra másolva!
2011.12.06. 20:14
null
Tévez az AC Milanban folytathatja pályafutását (Fotó: Reuters - archív)
Címkék
Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapata mindenben megegyezett a Manchester Cityvel Carlos Tévez kölcsönvételével kapcsolatban. A hírt a Milan alelnöke, Adriano Galliani is megerősített. Az argentin csatár a szezon végéig érkezne kölcsönbe.

 

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapata mindenben megegyezett a Manchester Cityvel Carlos Tévez kölcsönvételével kapcsolatban. Az argentin csatár a szezon végéig érkezne kölcsönbe.

Az itáliai média szerint a Milan alelnöke, Adriano Galliani az egyezmény létrejötte után telefonon konzultált Tévezzel.

A Corriere dello Sport szerint Tévez júniusig kölcsönbe kerülhet a Milanhoz, és hárommillió eurót vághat zsebre az idény végéig. A szezon végeztével az olasz együttes hároméves szerződést ajánlana az argentinnak, aki évi ötmillió eurót (bónuszok nélkül) kaszálhatna.

A kölcsönvételért nem kíván fizetni a piros-fekete gárda, az idény végén pedig opciós joggal mintegy húszmillió euróért végleg leigazolná Tévezt.

Galliani a Milan televíziós csatornájának elmondta, mindenben megegyeztek Tévez ügynökével, így már csak a City válaszára várnak. Az alelnök hozzátette: az argentin csatár szeretne a piros-feketéknél futballozni.

Az argentin válogatott támadó összetűzésbe keveredett a City menedzserével, Roberto Mancinivel, miután a Bayern München elleni BL-meccsen nem volt hajlandó elmenni bemelegíteni. Az olasz szakember ezután kijelentette, nem számít Tévezre.

Mint arról beszámoltunk, a Milan mindenben megegyezett a Cataniával Maxi López szerződtetéséről, így Tévez Barcelonát megjárt honfitársa is a címvédőnél folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik