Milan: lezárták a dossziét, Kaká nem lesz a játékosuk

Vágólapra másolva!
2012.08.28. 11:20
null
Kaká szeretett volna visszatérni korábbi csapatához Milánóba (Fotó: Action Images)
Pénzügyi megfontolások miatt az olasz élvonalbeli Milan vezetői úgy határoztak, hogy mégsem veszik kölcsön korábbi labdarúgójukat, a brazil Kakát a Real Madridtól.

 

Adriano Galliani, a Milan alelnöke az olasz sajtónak kijelentette: bár tárgyaltak Kaká visszaszerzéséről a Real Madriddal, az ügyletből pénzügyi okokból nem lesz semmi.

„Adóproblémák adódtak – mondta Adriano Galliani a Milan Channelnek. – Kikértük egy adószakértő véleményét, és ő arra jutott, hogy az ügylet túlságosan kockázatos lenne. A tárgyalások be is fejeződtek."

Zlatan Ibrahimovic és Thiago Silva Párizsba szerződése miatt a Milan szerette volna egy nagy névvel kárpótolni a szurkolóit, de úgy tűnik, a terv nem valósul meg.

Három évvel ezelőtt Kaká 68.5 millió euró ellenében került a Milanból a madridi klubba, de amióta José Mourinho a Real vezetőedzője, kevés játéklehetőség jut neki, ezért nem lenne ellenére, ha egy másik csapatnál kezdhetne új életet.

Adriano Galliani közben olasz újságíróknak kijelentette: találkozott a római klubigazgató Walter Sabatinivel, és tárgyalt vele Bojan Krkic átigazolásáról.

„Jó irányba haladunk, bízunk abban, hogy Bojant még ma meg tudjuk szerezni” – mondta Galliani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik