Milan: „Ibrahimoviccsal bajnokesélyesek lennénk!”

Vágólapra másolva!
2015.07.29. 13:27
null
Jérémy Ménez a támadók mögött és a szélen is szívesen játszik (Fotó: Action Images)
Jérémy Ménez szerint a Milan bajnokesélyes csapat lenne, ha Zlatan Ibrahimovic csatlakozna az együtteshez a Paris Saint-Germaintől.

 

A piros-feketék egész nyáron üldözik korábbi játékosukat, Ibra volt párizsi csapattársa pedig tovább udvarolt a svéd támadónak.

„Ibrahimoviccsal a Milan scudettóra méltó csapat lenne – nyilatkozta Jérémy Ménez a Corriere dello Sportnak. – Ő a világ egyik legjobbja. Remek volt a kapcsolatom vele Párizsban.”

„A további igazolások? Carlos Bacca rengeteg gólt szerzett a Sevillában, Luiz Adriano ugyanezt tette a Sahtarnál a Bajnokok Ligájában. Ezt remélhetőleg meg tudják ismételni a Milannál is.”

A francia válogatott játékos emellett tagadta, hogy távozni kíván a San Siróból, de megjegyezte, hogy az együttes alulteljesített a legutóbbi idényben.

„A francia és az angol újságírók azok, akik szerint elhagyom a Milant, ám én boldog vagyok itt, és nem áll szándékomban távozni. Hogy én lennék Silvio Berlusconi kedvenc játékosa? Érti a futballt, úgyhogy szereti a játékom! Komolyra fordítva a szót, az előző szezon rosszul sikerült, mert nemhogy a Bajnokok Ligájába, de még az Európa-ligába sem tudtuk kvalifikálni magunkat. A gólok számát tekintve a legjobb évem volt, számomra azonban ez nem elég, a gólpasszokat is termelnem kell és a csapatot győzelmekhez segíteni.”

„A következő szezonban, remélem, még jobban tudok teljesíteni. Már beszéltem a mesterrel, a rendelkezésére állok. Nem felejtettem el, hogyan kell a csatárok mögött játszani, vagy a bal szélen, ezeket a posztokat ugyanúgy szeretem, mintha én lennék a befejező támadó” – zárta mondandóját a francia futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik