Milan: elköszönt a Sevillától a portugál válogatott csatár

Vágólapra másolva!
2019.05.21. 17:28
null
André Silva nem lehet büszke a tavaszi teljesítményére, idén csak két gólt szerzett a Sevillában (Fotó: AFP)
Visszatér a Milan labdarúgócsapatához André Silva, aki a mögöttünk hagyott idényt kölcsönben a spanyol élvonalbeli Sevillánál töltötte.

 

Az andalúziai klub tavaly nyáron négymillió euróért, vételi opcióval vette kölcsön a portugál válogatott csatárt a Milantól, ám a 23 esztendős futballista az ígéretes kezdés után adós maradt a jó teljesítménnyel – ráadásul az idény hajrájában térdsérülés miatt már nem is állhatott a csapat rendelkezésére –, ezért nem marasztalják.

A portugál válogatott labdarúgó az első hét spanyol bajnoki mérkőzésén hét gólt szerzett, utána viszont 20 meccsen csak kétszer talált be a La Ligában, míg minden sorozatot figyelembe véve 40 találkozón 11 gólig jutott az idényben.

André Silva szerződése 2022-ig érvényes a Milannál, de egyáltalán nem biztos, hogy ki is tölti azt, mert a hírek szerint a Monaco, a Valencia és a Leicester City is érdeklődik iránta.

Una temporada más termina, gracias sevilla por la increíble recepción, me encantó el espíritu del club y la ciudad. Espero que el futuro traiga cosas buenas!

97.5k Likes, 1,106 Comments - André Silva (@andresilva9) on Instagram: "Una temporada más termina, gracias sevilla por la increíble recepción, me encantó el espíritu del..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik