Milan: Ancelotti jönni fog, visszaszerzem Zlatant - Berlusconi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 19:12
null
Carlo Ancelotti legközelebb Milánóban dolgozhat együtt Zlatan Ibrahimoviccsal – ha megvalósul Silvio berlu8sconi terve (Fotó: Reuters, archív)
Silvio Berlusconi, a Milan elnöke nem keres mást, szerinte a Real Madridtól elbocsátott Carlo Ancelotti lesz a Milan következő vezetőedzője. A tulajdonos azt is elmondta, hogy Zlatan Ibrahimovic visszatérhet a klubhoz.

„Nagy esély van rá, hogy a következő szezonban Carlo Ancelotti lesz a Milan vezetőedzője. Amikor választási körúton voltam, az összes Milan-szurkoló őt akarta. Hallgattam rájuk, és megtaláltam a megoldást – mondta pénteken Berlusconi, aki a napokban Spanyolországban járt Adriano Galliani igazgatóval, hogy Ancelottival beszéljenek. – Carlo igazi győztes, mindenhol nyert valamit, ahol edzősködött. Most kisebb műtét előtt áll, utána dönt arról, mit tesz, és ez a családján is múlik. Remélem, visszajön, mert nagy szükségünk van rá. Nem gondolkodom másban, csak akkor jut eszembe, ha nem jön Ancelotti. De jönni fog, úgyhogy erről felesleges beszélni.”

A korábbi miniszterelnök a 2010–2011-es idényben a klubnál játszó Zlatan Ibrahimovicról is ejtett szót.

„Elhatároztam, hogy visszaszerzem Zlatant, ami nagyon nehéz lesz, és türelmesnek kell lenni hozzá. Csodálatos játékos” – mondta Berlusconi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik