Milan: a Fiorentina elutasította a Ljajics-ajánlatot; Honda jön?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.02. 16:07
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fiorentina elutasította a Milan 7 millió euró körüli ajánlatát Adem Ljajicsért.

„Amennyire én tudom, az ajánlat nem éri el a játékos értékét – mondta Andrea Della Valle, a Fiorentina tulajdonosa a mértékadó transfermarkt.de által 12 millió eurós árra taksált Ljajiccsal kapcsolatban. – Beszéltem a játékossal reggel, nyugodtnak tűnt, és kifejezte, hogy az a vágya, hogy Firenzében maradjon. A jövő héten találkozunk az ügynökével.”Andrea Della Valle, a Fiorentina tulajdonosa a mértékadó transfermarkt.de által 12 millió eurós árra taksált Ljajiccsal kapcsolatban. – Beszéltem a játékossal reggel, nyugodtnak tűnt, és kifejezte, hogy az a vágya, hogy Firenzében maradjon. A jövő héten találkozunk az ügynökével.”

A játékos jövője az után vált kérdésessé a toszkán csapatnál, hogy már csak egy év van hátra jelenlegi szerződéséből, így a jövő nyáron ingyen igazolhatóvá válik.

„Remélem, hogy marad nálunk – tette hozzá a „violák” főnöke. – Ő a jövő bajnoka, aki sokat adhat a Fiorentinának. Tisztában vagyunk a képességeivel, de bizonyos értékeléseket meg kell még hoznunk, mielőtt a fizetésről beszélünk, reméljük, megérti majd az ajánlatunkat.”

„Ha nem fogadja el az új szerződést, eladjuk, nem lesz újabb Riccardo Montolivo-eset – utalt a Milan játékosára, aki ingyen került a piros-feketékhez. – Eléggé optimista vagyok ugyanakkor.”

Az értesülések szerint Ljajics ügynöke szeretné, ha a 21 éves támadó középpályás jelenlegi 750 ezer eurós éves fizetését két millióra emelnék.

A piros-feketék ugyanakkor még mindig próbálják megszerezni a CSZKA Moszkva japán válogatott középpályását, Honda Keiszukét – állítják orosz lapok. A két klub álláspontjai között a hírek szerint 2 millió euró a differencia (a Milan 3-at adna, az oroszok 5-öt kérnének), de a lap értesülése szerint Honda hajlandó lenne 2.5 millió eurós éves fizetését 1.8 millióra csökkenteni a váltás érdekében.

Honda szerződése januárban lejár a CSZKA-nál, ezt követően pedig ingyen igazolhatóvá válik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik