Lazio: visszavágott a túlkorossággal vádolt kameruni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.11. 18:19
null
A 36 éves Di Natale (balra) és Minala
Mint arról beszámoltunk, túlkorossággal vádolta a nemzetközi média Joseph Minalát, a Lazio növendékét. A 17 éves kameruni középpályás ügynökén keresztül és az egyik közösségi oldalon is válaszolt az őt kritizálóknak.

Az útlevele szerint 1996 augusztusában született Minaláról – aki tavaly nyáron érkezett a római klub Primavera-csapatához, és nyolc mérkőzésen öt góllal tette le a névjegyét – azt írta a nemzetközi sajtó, hogy megadott életkoránál jóval idősebb. A 17 esztendős kameruni középpályás ügynöke azonban kategorikusan tagadja ezt.

„Ezek mind igazságtalan vádaskodások, Joseph azonban már megnyugodott – mondta a La Gazzetta dello Sportnak Diego Tavano, Minala ügynöke. – Nehéz gyerekkora volt. Ha beszélnek vele, rájönnek, hogy valóban 17 éves."

Természetesen maga a középpályás sem vette jó néven, hogy jóval idősebbnek próbálják beállítani, és az egyik közösségi oldalon hangot is adott nemtetszésének.

„Az irigység a gyenge embereké, a rossz lelkeknek fáj másokat is látni a Serie A-ban. Szeretek mindenkit. Hajrá, Lazio!" – írta a Twitteren Joseph Minala, aki a 36 éves Antonio Di Nataléval is készített egy képet, amelyet megosztott követőivel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik