Laczkó Zsolt a Sampdoria célkeresztjében

Vágólapra másolva!
2010.11.19. 21:42
null
Laczkó felkeltette az olaszok érdeklődését (Fotó: Szabó Miklós)
Címkék
A calciomercato.com internetes oldal szerint Laczkó Zsolttal erősítheti meg keretét a téli átigazolási szezonban az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Sampdoria.

Nem biztos, hogy a DVSC csapatában kezdi a tavaszi szezont Laczkó Zsolt. Olasz sajtóinformációk szerint ugyanis a Sampdoria kivetette hálóját a magyar védőre.

A calciomercato.com szerint a magyar játékos feladata lenne a téli átigazolási szezonban nagy valószínűséggel távozó svájci Reto Ziegler pótlása az olasz csapatnál.

Az olasz internetes oldal – magyar napilapokra hivatkozva – négymillió euróra becsüli a 23 éves futballista értékét, amit ha kifizet a Koman Vladimirt is foglalkoztató klub, már télen viheti a játékost. Természetesen a calciomercato.com korántsem biztos, hogy reálisan mérte föl a magyar futballista értékét. Minden bizonnyal Laczkó ennél „soványabb" összegért is távozhat Debrecenből.

A Samp valószínűleg a két csapat Európa-liga-mérkőzésén figyelhetett fel Laczkóra. Mint ismert, a Sampdoria és a Debrecen egy csoportban szerepel a második számú európai kupasorozatban.

kerdes=Ön szerint Laczkó Zsolt télen elhagyja a DVSC-t?|opcio1=Igen.|opcio2=Nem.|
neon_cikkertekelo_szavazas
neon_cikkertekelo_szavazas
mceBlockPasteEnd


A Szegeden született Laczkó 1999-ben került a Ferencvároshoz, ahol 2004 és 2007 között volt a felnőttcsapat tagja. Ezután egy görögországi kitérő után a Leicester Cityben szerepelt kölcsönben, majd 2008-ban visszatért Magyarországra, a Vasas játékosa lett. Az angyalföldiektől 2009-ben került Debrecenbe, ahol azóta Bajnokok Ligája-, Európa-liga-mérkőzéseken szerepelhetett és a magyar válogatottba is bekerült.

Laczkó 2009. augusztus 31-én négyéves szerződést írt alá a DVSC-vel, jelenlegi élő szerződése tehát csak 2013-ban jár le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik