Kép: C. Ronaldo óriási borravalót hagyott Görögországban

Vágólapra másolva!
2019.06.25. 13:10
Cristiano Ronaldo, a Juventus labdarúgócsapatának világklasszisa kedvesével nyaralt Görögországban. A szerelmesek élvezték az együtt töltött időt.

Cristiano Ronaldo megérdemelt pihenését töltötte Görögországban menyasszonyával, Georgina Rodríguezzel. A pár visszatérő vendégnek számít már, hiszen tavaly is ott nyaraltak.

A válogatottjával nemrégiben Nemzetek Ligája-elsőséget ünneplő Ronaldo megadta a módját: méregdrága jachtot bérelt, jet-skizett és pezsgőfürdőzött kedvesével. Az Afrika elnevezésű hajón sem voltak híján a luxusnak – tiszteletét tette Maurizio Sarri, a Juventus új vezetőedzője is –, a tökéletes szórakozás érdekében a fedélzeten többek között külön edzőterem, mozi és kilencfős felszolgáló személyzet leste a pár minden kívánságát.

A hírek szerint CR nagyra értékelte a megkülönböztetett figyelmet, a hotelban csaknem húszezer font, vagyis majdnem hétmillió forint borravalót adott.

A Juventus labdarúgója Görögország után a francia Riviérára is ellátogatott kedvesével.

Amore mio

7.6m Likes, 45.6k Comments - Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: "Amore mio "



@yamamayofficial

1m Likes, 2,712 Comments - Georgina Rodríguez (@georginagio) on Instagram: "@yamamayofficial "



Holidays with my family in France Riviera Enjoy the views

7.9m Likes, 42k Comments - Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: "Holidays with my family in France Riviera Enjoy the views "



@fashionnova jumpsuit

1.2m Likes, 3,892 Comments - Georgina Rodríguez (@georginagio) on Instagram: " @fashionnova jumpsuit "


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik