nemzetisport.hu 2019.05.29 19:27 Frissítve: 2019.05.30 00:36

Juventus: véletlen lenne? Az elnök a Chelsea hotelében – kép

A Tuttosport olasz napilap exkluzív fotót közölt a Juventus labdarúgócsapatának elnökéről, Andrea Agnelliről, aki az Európa-liga-döntő helyszínén, Bakiban a Chelsea szállodájában beszélgetett az angol klub vezetőivel. Egybehangzó sajtóhírek szerint Maurizio Sarri volt a téma, akiről már napok óta azt írják, hogy az olasz bajnok új vezetőedzője lesz.

Maurizio Sarri otthagyja a Chelsea-t, és visszatér Olaszországba? (Fotó: AFP)

 

Agnelli hivatalosan az UEFA végrehajtó bizottsági ülésére utazott Bakiba, mint az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) elnöke. Szerda reggel a Four Seasons hotelben kapták lencsevégre, amint a Chelsea elnökével, Bruce Buckkal beszélgetett. Hagyatkozzunk a tényekre: a Chelsea-t és az UEFA végrehajtó bizottságának tagjait is ugyanabban a hotelben szállásolták el, így nem annyira meglepő, hogy összefutottak.

Ezzel szemben a Tuttosport azt írja, hogy Agnelli Maurizio Sarriról tárgyalt a Chelsea-vel. Az angol klub olasz menedzserét a napokban már összeboronálta a nemzetközi sajtó a Juventusszal, a szerdán délelőtt készített fotó pedig olaj a tűzre. A Tuttosport azt írja, a fotó készítése előtt Sarri találkozott Agnellivel, de az esti finálé miatt nem volt túl sok ideje beszélgetni a torinói klubelnökkel.

Andrea Agnelli (szemben) a Chelsea vezetőivel beszélget, jobbra Bruce Buck, a Chelsea elnöke (Fotó: Tuttosport)

A Sky Italia megjegyzi: nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani ennek a fotónak, egy ilyen fontos mérkőzés előtt aligha az edzőváltáson dolgoznának a klubvezetők. Ugyanakkor hozzáteszi: Sarri jövője valószínűleg inkább a Chelsea-n múlik majd. Fali Ramadani, a Maurizio Sarrit képviselő ügynökség vezetője – akit a „keleti Mino Raiolának” becéznek – csütörtökön repül Milánóból Londonba, hogy tárgyaljon a Chelsea részéről Marina Granovszkaja klubigazgatóval.

Az olasz lapok egybehangzóan azt írják, az egyezség már megszületett, Sarri is szívesen térne vissza a Serie A-ba, viszont néhány fontos részletről még meg kell egyezniük a kluboknak.

2019.05.25 21:45:13

Olasz labdarúgás K. T. I.

PORTRÉ. Harmincévesen vissza akart vonulni. Torinóban újjászületett és ő lett a „Fal”, az olasz BBC professzora.

2019.05.26 20:03:16

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Sassuolo ellen odahaza fordító Atalanta lett a bronzérmes, a Milan és a Roma az El-be jutott, benn maradt a Genoa.

2019.05.19 20:12:41

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Lautaro Martíneznek semmi sem jött össze a rangadón. Ellenben a Napoli a második félidőben lesimázta az Intert.

2019.05.19 20:15:26

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Ilicic vezető gólját a hajrában egyenlítette ki Mandzukic.

2019.05.15 20:23:14

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Hiába volt jobb formában az Atalanta, a hajrá a hazaiaké volt Rómában, megvan a „kis Inzaghi” negyedik Coppája.