nemzetisport.hu 2019.05.29 19:27 Frissítve: 2019.05.30 00:36

Juventus: véletlen lenne? Az elnök a Chelsea hotelében – kép

A Tuttosport olasz napilap exkluzív fotót közölt a Juventus labdarúgócsapatának elnökéről, Andrea Agnelliről, aki az Európa-liga-döntő helyszínén, Bakiban a Chelsea szállodájában beszélgetett az angol klub vezetőivel. Egybehangzó sajtóhírek szerint Maurizio Sarri volt a téma, akiről már napok óta azt írják, hogy az olasz bajnok új vezetőedzője lesz.

Maurizio Sarri otthagyja a Chelsea-t, és visszatér Olaszországba? (Fotó: AFP)

 

Agnelli hivatalosan az UEFA végrehajtó bizottsági ülésére utazott Bakiba, mint az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) elnöke. Szerda reggel a Four Seasons hotelben kapták lencsevégre, amint a Chelsea elnökével, Bruce Buckkal beszélgetett. Hagyatkozzunk a tényekre: a Chelsea-t és az UEFA végrehajtó bizottságának tagjait is ugyanabban a hotelben szállásolták el, így nem annyira meglepő, hogy összefutottak.

Ezzel szemben a Tuttosport azt írja, hogy Agnelli Maurizio Sarriról tárgyalt a Chelsea-vel. Az angol klub olasz menedzserét a napokban már összeboronálta a nemzetközi sajtó a Juventusszal, a szerdán délelőtt készített fotó pedig olaj a tűzre. A Tuttosport azt írja, a fotó készítése előtt Sarri találkozott Agnellivel, de az esti finálé miatt nem volt túl sok ideje beszélgetni a torinói klubelnökkel.

Andrea Agnelli (szemben) a Chelsea vezetőivel beszélget, jobbra Bruce Buck, a Chelsea elnöke (Fotó: Tuttosport)

A Sky Italia megjegyzi: nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani ennek a fotónak, egy ilyen fontos mérkőzés előtt aligha az edzőváltáson dolgoznának a klubvezetők. Ugyanakkor hozzáteszi: Sarri jövője valószínűleg inkább a Chelsea-n múlik majd. Fali Ramadani, a Maurizio Sarrit képviselő ügynökség vezetője – akit a „keleti Mino Raiolának” becéznek – csütörtökön repül Milánóból Londonba, hogy tárgyaljon a Chelsea részéről Marina Granovszkaja klubigazgatóval.

Az olasz lapok egybehangzóan azt írják, az egyezség már megszületett, Sarri is szívesen térne vissza a Serie A-ba, viszont néhány fontos részletről még meg kell egyezniük a kluboknak.

2019.11.12 20:12:43

Olasz labdarúgás MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A főnökei nem törnek pálcát felette, csak mossák a kezüket.

2019.11.10 12:23:17

Olasz labdarúgás H. D.

Sarri már az 55. percben lecserélte Cristiano Ronaldót, aki azonnal az öltözőbe sietett…

2019.11.02 13:58:25

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Zaniolo bombázott, Veretout büntetett, a nápolyiak meg bánhatják az első félidőben kihagyott lehetőségeket.

2019.10.14 17:00:36

Olasz labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

„Nehogy eszedbe jusson lepisilni a rendőrautó kerekeit! A rendőrök nem találják viccesnek, és a klubod sem…”

2019.10.06 20:13:56

Olasz labdarúgás CS. Z.

Pattogós, harcos meccset hozott a Derby d'Italia, Conte Interjében kevesebb volt az átütőerő.