nemzetisport.hu 2019.05.29 19:27 Frissítve: 2019.05.30 00:36

Juventus: véletlen lenne? Az elnök a Chelsea hotelében – kép

A Tuttosport olasz napilap exkluzív fotót közölt a Juventus labdarúgócsapatának elnökéről, Andrea Agnelliről, aki az Európa-liga-döntő helyszínén, Bakiban a Chelsea szállodájában beszélgetett az angol klub vezetőivel. Egybehangzó sajtóhírek szerint Maurizio Sarri volt a téma, akiről már napok óta azt írják, hogy az olasz bajnok új vezetőedzője lesz.

Maurizio Sarri otthagyja a Chelsea-t, és visszatér Olaszországba? (Fotó: AFP)

 

Agnelli hivatalosan az UEFA végrehajtó bizottsági ülésére utazott Bakiba, mint az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) elnöke. Szerda reggel a Four Seasons hotelben kapták lencsevégre, amint a Chelsea elnökével, Bruce Buckkal beszélgetett. Hagyatkozzunk a tényekre: a Chelsea-t és az UEFA végrehajtó bizottságának tagjait is ugyanabban a hotelben szállásolták el, így nem annyira meglepő, hogy összefutottak.

Ezzel szemben a Tuttosport azt írja, hogy Agnelli Maurizio Sarriról tárgyalt a Chelsea-vel. Az angol klub olasz menedzserét a napokban már összeboronálta a nemzetközi sajtó a Juventusszal, a szerdán délelőtt készített fotó pedig olaj a tűzre. A Tuttosport azt írja, a fotó készítése előtt Sarri találkozott Agnellivel, de az esti finálé miatt nem volt túl sok ideje beszélgetni a torinói klubelnökkel.

Andrea Agnelli (szemben) a Chelsea vezetőivel beszélget, jobbra Bruce Buck, a Chelsea elnöke (Fotó: Tuttosport)

A Sky Italia megjegyzi: nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani ennek a fotónak, egy ilyen fontos mérkőzés előtt aligha az edzőváltáson dolgoznának a klubvezetők. Ugyanakkor hozzáteszi: Sarri jövője valószínűleg inkább a Chelsea-n múlik majd. Fali Ramadani, a Maurizio Sarrit képviselő ügynökség vezetője – akit a „keleti Mino Raiolának” becéznek – csütörtökön repül Milánóból Londonba, hogy tárgyaljon a Chelsea részéről Marina Granovszkaja klubigazgatóval.

Az olasz lapok egybehangzóan azt írják, az egyezség már megszületett, Sarri is szívesen térne vissza a Serie A-ba, viszont néhány fontos részletről még meg kell egyezniük a kluboknak.

2020.08.04 22:28:43

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Ebből kijön egy félelmetes, az ellenfélben ijedséget keltő rendszer, amelyről még Pep Guardiola is csak annyit tudott mondani: »Az Atalanta ellen játszani olyan, mintha fogorvoshoz menne az ember...«.

2020.08.02 09:24:37

Olasz labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Portré és elemzés a Lazio évtizedes rekordokat ostromló, légiósként többször is megbukó gólvágójáról.

2020.08.01 14:36:13

Olasz labdarúgás K. T. I.

A milánóiak már az 50. másodpercben megszerezték a vezetést. Az Atalantának minden kifelé pattant.

2020.07.31 10:06:05

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

És háromszor is cserélhet még, Griezmann, Milik és Jorginho is a torinóiak célkeresztjében.

2020.07.29 21:39:33

Olasz labdarúgás NSO

A portugál csillag nem talált a kapuba, a házigazda Cagliari ellenben kettőt értékesített a helyzetei közül.