Juventus: véletlen lenne? Az elnök a Chelsea hotelében – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.29. 19:27
null
Maurizio Sarri otthagyja a Chelsea-t, és visszatér Olaszországba? (Fotó: AFP)
A Tuttosport olasz napilap exkluzív fotót közölt a Juventus labdarúgócsapatának elnökéről, Andrea Agnelliről, aki az Európa-liga-döntő helyszínén, Bakiban a Chelsea szállodájában beszélgetett az angol klub vezetőivel. Egybehangzó sajtóhírek szerint Maurizio Sarri volt a téma, akiről már napok óta azt írják, hogy az olasz bajnok új vezetőedzője lesz.

 

Agnelli hivatalosan az UEFA végrehajtó bizottsági ülésére utazott Bakiba, mint az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) elnöke. Szerda reggel a Four Seasons hotelben kapták lencsevégre, amint a Chelsea elnökével, Bruce Buckkal beszélgetett. Hagyatkozzunk a tényekre: a Chelsea-t és az UEFA végrehajtó bizottságának tagjait is ugyanabban a hotelben szállásolták el, így nem annyira meglepő, hogy összefutottak.

Ezzel szemben a Tuttosport azt írja, hogy Agnelli Maurizio Sarriról tárgyalt a Chelsea-vel. Az angol klub olasz menedzserét a napokban már összeboronálta a nemzetközi sajtó a Juventusszal, a szerdán délelőtt készített fotó pedig olaj a tűzre. A Tuttosport azt írja, a fotó készítése előtt Sarri találkozott Agnellivel, de az esti finálé miatt nem volt túl sok ideje beszélgetni a torinói klubelnökkel.

Andrea Agnelli (szemben) a Chelsea vezetőivel beszélget, jobbra Bruce Buck, a Chelsea elnöke (Fotó: Tuttosport)
Andrea Agnelli (szemben) a Chelsea vezetőivel beszélget, jobbra Bruce Buck, a Chelsea elnöke (Fotó: Tuttosport)

A Sky Italia megjegyzi: nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani ennek a fotónak, egy ilyen fontos mérkőzés előtt aligha az edzőváltáson dolgoznának a klubvezetők. Ugyanakkor hozzáteszi: Sarri jövője valószínűleg inkább a Chelsea-n múlik majd. Fali Ramadani, a Maurizio Sarrit képviselő ügynökség vezetője – akit a „keleti Mino Raiolának” becéznek – csütörtökön repül Milánóból Londonba, hogy tárgyaljon a Chelsea részéről Marina Granovszkaja klubigazgatóval.

Az olasz lapok egybehangzóan azt írják, az egyezség már megszületett, Sarri is szívesen térne vissza a Serie A-ba, viszont néhány fontos részletről még meg kell egyezniük a kluboknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik