HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.22 14:48 Frissítve: 2018.08.22 15:38

Juventus: Ronaldónak egyértelmű célja van a klubbal

A nyáron a Real Madridtól a Juventushoz átigazoló Cristiano Ronaldo szeretné elérni új csapatával azt, amit a Machester Uniteddel és a Reallal már sikerült.

HIRDETÉS
Ronaldo nem levezetni érkezett Torinóba (Fotó: AFP)

 

Cristiano Ronaldo már bőven megízlelhette a siker ízét, és az Európa-bajnok támadó a Juventushoz sem levezetni igazolt. Ronaldo egy sajtóeseményen beszélt nemrégiben arról, mik új klubja tervei az új szezont illetően, illetve mi az, amit a Juvéval is szeretne elérni.

„Meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját – szögezte le. – Erre koncentrálunk a csapattársaimmal, de megszállottság nélkül. Lépésről lépésre haladunk, aztán meglátjuk. Talán idén, talán a következő évben vagy az azutániban sikerül. A cél most az a csapat számára, hogy megnyerjük a bajnokságot, az Olasz Kupát, és persze minden tőlünk telhetőt megteszünk a BL-ben is.”

Ronaldo eddig ötször nyerte meg a legrangosabb európai sorozatot, egyszer a Manchester United, négyszer a Real Madrid játékosaként. Az előző kiírásban egyébként az elődöntőbe éppen a Juvét legyőzve jutottak be a „blancók", ami a portugál számára egy felejthetetlen gól miatt is szép emlék marad, ráadásul – mint elárulta – ez is közrejátszott abban, hogy Torinóba igazolt.

„A kis dolgok nagy különbségeket tudnak eredményezni, és amikor megláttam a stadiont, segített dönteni az átigazolásról – vallotta be Ronaldo. – Véleményem szerint ez volt a karrierem egyik legszebb gólja. Amikor az emberek megtapsoltak, azt éreztem, hogy hűha! Ez nagyon meglepett, mert még sosem történt velem ilyen korábban. Ez egy hihetetlen pillanat volt.”

 

Ronaldo's overhead kick and five other classic UCL goals

How does Cristiano Ronaldo's amazing strike against Juventus compare with the best goals ever scored in the UEFA Champions League? Watch his overhead kick and five other superb efforts from down the years from the likes of Lionel Messi, Zlatan Ibrahimović and Zinédine Zidane. 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS