Juventus: Pogba eldöntötte, távozik - azt is tudni, hová

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.21. 13:04
null
Paul Pogba állítólag eldöntötte, a Barcában folytatja (Fotó: Reuters)
Spanyol sajtóértesülések szerint Paul Pogba, a Juventus francia válogatott középpályása eldöntötte, hogy 2016 nyarán a Barcelonához szerződik.

A nemzetközi sportsajtóban hetek, hónapok óta téma Paul Pogba sorsa. A 22 éves futballistát a Manchester United, a Chelsea, a Manchester City, a Paris Saint-Germain és a Real Madrid is szívesen látná soraiban, ám a Juventus futballistája állítólag a Barcelonában képzeli el a jövőjét.

A katalán Sport napilap értesülései szerint a francia játékos igent mondott a katalánoknak, akik 2016 nyarán, az átigazolási tilalom lejárta után szerződtetnék a középpályást.

Ha hinni lehet a spanyol sajtóban megjelent híreknek, Pogba azért választotta a Barcelonát, hogy együtt futballozhasson Lionel Messivel.

A két klub illetékesei júniusban személyesen egyeztethetnek az átigazolás részleteiről, hiszen a katalánok a hónap elején az olasz bajnokkal találkoznak a Bajnokok Ligája berlini döntőjében.

A Juventus legalább 60 milliót szeretni kapni egyik legértékesebb játékosáért, akinek Xavi pótlása lenne a feladata új együttesénél.

A spanyol Sport csütörtöki címlapja
A spanyol Sport csütörtöki címlapja

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik