Juventus: nem volt egyszerű megszervezni CR visszatérését

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.05.04. 09:10
null
CR és családja a madeirai Funchalban töltötte az elmúlt szűk két hónapot (Fotó: AFP)
A Juventus hazarendelte külföldön tartózkodó labdarúgóit, mivel Olaszországban hétfőtől engedélyezik a csapatedzéseket a Serie A-ban. A koronavírus-járványt Madeirán átvészelő Cristiano Ronaldónak akadt némi gondja az utazás megszervezésével.

 

A Juve értesítette a kilenc külföldön lévő játékosát, hogy térjenek vissza Torinóba – tudta meg a Corriere dello Sport. Természetesen az Olaszországba utazókra elővigyázatosságból továbbra is kéthetes házi karantén vár.

A Corriere a portugál sajtóra hivatakozva azt írta, Ronaldo Madridban lévő magángépét csak negyedjére engedték felszállni a portugál hatóságok légi utazásra vonatkozó korlátozásai miatt. Több órás szervezkedés után végül megérkezett Funchalba az ötszörös aranylabdás támadó repülőgépe, s a hírek szerint vasárnap elrepült Torinóba, ám CR ekkor még nem volt a fedélzeten.

A 35 éves portugál válogatott támadó csak hétfőn tér vissza Torinóba.

Mint ismert, a korábbi Real Madrid-játékos március 9-én, az Internazionale elleni mérkőzés után utazott haza Madeirára, hogy családjával töltse a járványidőszakot. Ronaldo édesanyjának néhány nappal azelőtt agyvérzése volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik