Juventus: nem sajnálnák a pénzt egy bizonyos sztárra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.19. 21:30
A Juventus készen áll nagy összeget fektetni egy támadó középpályás szerződtetésébe – árulta el Guiseppe Marotta, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő klub sportigazgatója.

Marotta megígérte, hogy még egy nagy kaliberű játékost szerződtet a Juventus a nyáron. Massimiliano Allegri vezetőedző kérésére egy támadó középpályás érkezhet, a kiszemeltek listája pedig ezúttal sem rövid: Julian Draxler (Schalke), Mario Götze (Bayern München), Henrih Mhitarjan (Borussia Dortmund) és Christian Eriksen (Tottenham) is szerepel rajta többek között.

„Lesz még egy nagy igazolásunk – mondta a La Gazzetta dello Sportnak Marotta. – Tíz napunk van az üzlet nyélbe ütésére és készen állunk sok pénzt áldozni rá. Egy támadó középpályást keresünk, de nem egyszerű a helyzet. Mhitarjant nem valószínű, hogy elengedi a Dortmund, Ilkay Gündogan is szóba került, de nem tudtuk megvalósítani a terveinket. Juan Cuadrado is képben van, be kell töltenünk az űrt a középpályán. Meglátjuk, mit hoz a jövő.”

A legfrissebb hírek szerint Julian Draxler szerződtetése tűnik a legvalószínűbbnek, a Schalke 21 esztendős középpályása 30 millió eurójába fájhat a Juvének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik