Juventus: felkészültek Pogba eladására; megvan az utód?

Vágólapra másolva!
2015.02.19. 21:22
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus labdarúgócsapata felkészült az elkerülhetetlenre, és elkezdte keresni a fél Európa által körbeudvarolt Paul Pogba utódját. Sőt állítólag már meg is találta…

Lassan nem találni olyan élcsapatot Európában, amellyel ne boronálta volna össze a nemzetközi sportsajtó Paul Pogbát. A Juve francia középpályását többek között a Real Madrid, a Manchester United, a Barcelona, valamint a Paris Saint-Germain is szívesen látná soraiban sajtóhírek szerint.

Nincs mit tenni, tudják a Juventusnál is, hogy előbb-utóbb távozni fog a francia, így elkezdtek nézelődni a piacon. Sokat nem is kellett keresgélniük, a calciomercato.it állítja, megvan az utód.

Az olaszok szerint Massimiliano Allegri, a torinóiak vezetőedzője a Schalkéban futballozó ghánait – akivel a Milannál már együtt dolgozott –, Kevin-Prince Boatenget szeretné elcsábítani abban az esetben, ha Pogba elhagyja a „zebrákat”.

A 27 esztendős Boatenget 2016 nyaráig köti szerződés a gelsenkircheniekhez, piaci értékét a transfermarkt.de 12 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik