HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.08.03 16:14

Juventus: BL-győztes brazil középpályás érkezhet

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus tovább erősítené a keretét – ezúttal a Bundesligából érkezhet BL-győztes játékos.

HIRDETÉS

 

A La Gazzetta dello Sport információi szerint az olasz sztárcsapat még nem állna le az átigazolási dömpinggel, és szerződtetné a Bayern Münchennel 2013-ban Bajnokok Ligáját nyerő Luiz Gustavót. Az immár brazil-német kettős állampolgárságú védekező középpályás 2007 óta játszik Németországban, és most könnyen lehet, hogy három év után elhagyja a Wolfsburgot. A 29 esztendős futballista a Hoffenheimben és a Bayernben is szerepelt korábban.

A hírek szerint a 41-szeres brazil válogatott labdarúgó a tavasszal szalagszakadást szenvedő – így a franciaországi Eb-ről is lemaradó – Claudio Marchisio helyetteseként érkezhet Torinóba. A 30 éves olasz válogatott játékos október közepéig biztosan nem léphet pályára. A Juventus egyelőre csak 3 millió euróért kölcsönvenné Luiz Gustavót, majd jövő nyáron opciós joga lenne a végső vételre, ami körülbelül még 20 millió euróba kerülne a torinói sztárcsapatnak.

A transzfer lebonyolításának fontos tényezője Joshua Guilavogui, akinek napokkal ezelőtt egy felkészülési mérkőzésen eltörött az egyik nyakcsigolyája. Hogy mennyit kell kihagynia a wolfsburgiak szintén védekező középpályás francia légiósának, egyelőre bizonytalan, így ez megnehezíti az olaszok dolgát.  

Luiz Gustavónak 2018-ig van szerződése a „farkasokkal", de Németországban is biztosra veszik, hogy még idén nyáron távozik. Korábban egy esetleges kínai szerződés lehetősége is felvetődött.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS