Juventus: A játékvezetők félnek a mi javunkra ítélni - Nedved

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.07. 12:19
null
Nedved szerint Totti nem érti a Juventus működését (Fotó: Action Images)
Pavel Nedved, a Juventus sportigazgatója szerint az AS Roma vezetősége jobban tenné, ha elvenné a csapatkapitányi karszalagot Francesco Tottitól a hétvége olasz bajnoki rangadóját követő nyilatkozata következményeként.

 

Totti, a rómaiak klublegendája a címvédőtől elszenvedett 3–2-es vereséget követően keményen kritizálta Gianluca Rocchi játékvezető tevékenykedését. A 38 éves támadó a hazaiaknak befújt mindkét büntető jogosságát megkérdőjelezte, és Bonucci győztes találatát is szabálytalannak látta. „A Juventusnak egy saját bajnokságot kellene rendezni” – mondta a lefújást követően Totti.

„Francesco a barátom, egy igazi bajnok, de a kamerák előtt mondott szavai feldühítettek. Totti soha nem szerepelt egy olyan nagy klubban, mint a Juventus, ezért fogalma sincs, milyen egy ilyen intézmény alkalmazottjának lenni” – utalt a Roma-támadó szavaira Pavel Nedved az Italia Unónak adott nyilatkozatában.

„Ha a Juventus játékosa, vezetője vagy, mindenki ellened van. Csak a szurkolóink állnak mögöttünk, mindenki más ellenünk. Ez a közhangulat a játékvezetőkre is hatással van, akik emiatt majdhogynem félnek a mi javunkra dönteni egy-egy mérkőzésen.”

„A Roma fantasztikus csapatot épített, és Totti is nagyszerű, de ez csak a pályán igaz rá, azon kívül már nem. Ha Totti az én játékosom lenne, és hat forduló után csapatkapitányként nyilvánosan kijelentené, hogy a második helyen végez a csapat, én elvenném tőle a karszalagot.”

Nedved, aki 2001 és 2009 között volt a Juve középpályása és 2012 októbere óta tagja a klub vezetőségének, az olasz focit is megvédte.

„Az olasz futball növekszik, egyre erősebb tényező Európában, figyelembe véve a nemzetközi kupasorozatokban elért eredményeinket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik