Juventus: a Barcelona támadója a kiszemeltek között - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.23. 10:50
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus nyári kívánságlistáján igen előkelő helyet foglal el Alexis Sánchez, a Barcelona chilei támadója, akinek az ügyében már az első egyeztetésen is túl vannak az érintett felek.

A Sky Sports Italia beszámolója szerint a Serie A címvédője már akkor is figyelemmel kísérte Alexis teljesítményét, amikor még az Udinesét erősítette, ám a mozgékony labdarúgó 2011 nyarán a Barcelonát választotta.

A Juventus érdeklődése azonban az évek múlásával nem hagyott alább, a torinói klub vezetősége a közelmúltban ismét felvette a kapcsolatot a csatárral, aki állítólag nem zárkózik el az átigazolás elől, hiszen 2006 és 2011 között jól érezte magát Olaszországban.

A bajnoki idényben tizenhét gólnál és tizenkét gólpassznál járó Alexis átigazolása ellen szól, hogy ha a FIFA teljes transzfertilalmat szab ki a Barcelonára, akkor a katalánok nemcsak nem vehetnének, de nem is adhatnának el futballistákat. A váltást ellenben elősegítheti Gerard Deulofeu, az Everton kölcsönjátékosának visszatérése, aki épp a világbajnokságra készülő chilei posztján vethető be.

A 25 esztendős Sánchez szerződése 2016 nyaráig szól a Barcánál, piaci értékét a transfermarkt.de 30 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik